GGZ inGeest

GGZ inGeest is netwerkpartner van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam.

Veel mensen hebben psychische klachten. Vaak beginnen deze met een periode van veel gepieker. Komt u er alleen niet meer uit? Bij GGZ inGeest kijken we samen naar uw situatie. We zijn er ook voor uw partner, uw gezin en familie.

Sociaal en inclusiviteit bij GGZ in Geest

Want GGZ inGeest wil graag een diverse en inclusieve organisatie zijn voor behandelaren en cliënten. Diversiteit is een kracht die we inzetten om betere resultaten te behalen binnen onze zorg. Dat wil zeggen, door aandacht en respect voor iemands achtergrond en overtuigingen centraal te stellen. We streven dan ook naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van de regio waarin wij actief zijn. Met alle verschillen.

GGZ inGeest helpt u verder

GGZ inGeest helpt mensen met psychische klachten. Dus, komt u er niet meer uit? We helpen u graag verder. Mocht het nodig zijn, staan wij ook klaar voor uw naaste omgeving. Want ook zij kunnen last ondervinden van de problemen waar u mee kampt.

Aanmelding en informatie

Voor vragen rondom aanmelding en behandeling: maandag t/m donderdag van 09.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

088 788 5015 (keuze 1)
aanmelding@ggzingeest.nl (tip: veilig e-mailen)

Algemene vragen over behandeling kunt u ook stellen via WhatsApp:  06 5116 8007
Als u ons een app hebt gestuurd, kan het gebeuren dat we u vanwege informatieveiligheid vragen of we u kunnen bellen.

Deel dit artikel: