ISS

Facilitair dienstverlener ISS, zoals we dat nu kennen, werd opgericht in 1934. De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot 1901.  Bij ISS heeft sinds haar oprichting de mens centraal gestaan en heeft tijdens de groei en ontwikkelingen dat vastgehouden. Het verbinden van mensen met plaatsen is altijd al de kern van ons bedrijf geweest. De wereld werkt beter als de plaatsen waar wij verblijven zijn ingericht naar, en gericht op, de wensen en behoeften van de mensen die er gebruik van maken. Een mensenbedrijf als ISS respecteert de maatschappij en daar hoort inclusief werkgeverschap bij. Het is onze maatschappelijke plicht om kwetsbare en/of onder vertegenwoordigde groepen te ondersteunen. Dat doen we door:

  • Hun te helpen in hun ontwikkeling.
  • Hen werk te bieden.
  • Te zorgen dat zij onderdeel blijven van het duurzame arbeidsproces.

Sociale betrokkenheid bij ISS

We omarmen en moedigen diversiteit en inclusiviteit (D&I) in de breedste zin van het woord aan. Ongeacht etniciteit, ras, leeftijd, geslacht, genderidentiteit, fysieke of mentale beperking, seksuele geaardheid, religieuze overtuiging, taal, culturele of opleidingsachtergrond. Want diversiteit onder onze medewerkers is een belangrijk en vitaal onderdeel van ons duurzame bedrijfssucces op de lange termijn. Onze inclusieve cultuur geeft mensen zelfvertrouwen en maakt ons creatiever, productiever en aantrekkelijker als werkgever.

Als een van ’s werelds grootste particuliere werkgevers zijn we er bovendien trots op, dat we mensen met verschillende achtergronden en opleidingen kunnen verwelkomen. Wij bieden opleiding en carrièremogelijkheden voor een toenemend aantal vluchtelingen. En ook voor mensen met een mentale en fysieke beperking, sociale problemen of beperkte of geen opleiding.

Wat wilt u delen met andere partners van de Koepel?

Wij nemen graag deel aan events, inspiratie- en netwerksessies. Om zo in contact te komen met andere partners van de Koepel om onderling ervaringen en tips uit te wisselen.

Meer informatie:

Neem een kijkje op onze website. Of neem contact op met Edwin van der Pol, landelijk manager sociale innovatie (D&I): +31 (0)30 242 4344

Deel dit artikel: