Level Vijf

Level Vijf verandert de economie. En wel zo:

  • Door mensen op waarde te schatten.
  • We leggen een wederkerige verbinding tussen innovatie en de ontwikkeling van de mens.
  • Projecten opzetten die op een duurzame manier bijdragen aan een waardevolle samenleving en een nieuwe economie.
  • De inzet voor ontwikkel doelen (SDG) van de Verenigde Naties: een mondiaal kompas om voor 2030 de wereld een betere plek te maken.

Hoe gaat Level Vijf te werk?

Wij werken dan ook veel samen met andere organisaties. Want wij vertrouwen erop samen vooruit gaan. Wij dagen daarom mensen uit. En zetten start-ups neer die klaar zijn voor de toekomst.  Doet u mee?

Voorbeelden van projecten

Op onze werklocatie aan het Noordzeekanaal ontwikkelen wij bijvoorbeeld nieuwe circulaire producten van HOUT en BETON. Ons netwerk van (lokale) bedrijven verbinden we bovendien aan mensen die hun draai (nog) niet kunnen vinden op de arbeidsmarkt. Samen creëren we op die manier een duurzaam toekomstperspectief.

Wie zijn wij?

Wij staan bekend om onze open houding en onze hands on aanpak. Vanuit de gedachte van vitamine DEFG: Doen Ervaren Feedback Groei, pakken we de ontwikkeling van mens en organisaties gericht op. Niet veel is ons te gek!

TalentHub Amsterdam in een aantal kernwoorden:

  • Een laboratorium voor talentontwikkeling
  • Een plek waar mensen welkom zijn en centraal staan: Aandacht,  Bevestiging, Connectie.
  • Een broedplaats voor organisaties met innovatie behoefte
  • Veiligheid staat bij ons niet alleen voor VCA, BHV en WAVE maar ook voor sociale veiligheid. Persoonlijke ontwikkeling is net zo belangrijk als leren omgaan met een zaagmachine

Iedereen is welkom bij Level Vijf voor een leerstage

Ongeacht je achtergrond, opleiding of ervaring. Alleen zin om in beweging te willen komen is voldoende. Met gemeente Amsterdam hebben we afgesproken dat iedereen die in een uitkeringssituatie zit, zich met behoud van de uitkering bij ons kan ontwikkelen. De klantmanager van de gemeente kan je meer informatie geven maar je bent sowieso van harte welkom om kennis te komen maken en een dag mee te lopen.

Meer informatie:

Heb je interesse of vragen, neem dan gerust contact met mij op: JESSI@LEVEL-VIJF.NL.

Deel dit artikel: