Noord I e-bike to go

Noord l e-bike to go is opgericht in 2015 en bood als eerste e-bike abonnementen aan in Nederland. De e-bike to go is zo ontworpen dat hij zo goed als onbreekbaar is, waardoor hij erg populair is bij bedrijven en bezorgers. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien rijden, want met hun felgroene velgen zijn ze niet te missen.

In de zomer van 2021 hebben we Noord, onze nieuwste e-bike, op de markt gebracht. Ontworpen en gemaakt door de makers van e-bike to go. Met Noord spelen we in op de sterke vraag naar e-bikes onder de consument.

We staan voor BAAS – Met andere woorden, “Bicycles As A Service”, een abonnementsmodel voor fietsen. Het idee erachter is het leveren van een sterk product en daarnaast een hoge mate van flexibiliteit. En het werkt! Met een groei van 598% in de afgelopen drie jaar en een vloot van 13.000 e-bike to go’s en Noord’s in Nederland, België en Duitsland, maakt ons tot op de dag van vandaag marktleider. Met maar één doel inzicht, duurzaam vervoer voor iedereen beschikbaar maken.

Wat doet uw organisatie op het gebied van sociaal werk?

Noord l e-bike to go biedt leertrajecten op maat aan met perspectief op de toekomst. We werken met jobcarving, proefplaatsingen, buddy-learning en ons eigen Noord l e-bike to go academy. Dit doen we om kanshebbers te voorzien van nieuw perspectief op werk bij ons in de werkplaats of kantoor.

Heeft u al mensen met ondersteuningsbehoefte in dienst en kunt u daar iets meer over vertellen?

Ja, er is bij ons plaats voor werken met een ondersteuningsbehoefte. Dit kan zijn op basis van een fysieke beperking, waar we bijvoorbeeld de werkzaamheden, werkplek en begeleiding aanpassen naar de mogelijkheden van de werknemer. Maar het kan ook een mentale beperking zijn door trauma of een aangeboren handicap. Door toepassing van jobcoaching, buddy’s en een sociaal veilige werksfeer weten wij mensen op hun eigen tempo te verwelkomen.

Wat zou u willen/kunnen delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

Kijk naar mogelijkheden van onbenut talent, luister goed en creëer met elkaar de ideale baan door naast elkaar te staan. Begin met kleine successen.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

Door voor ieder een andere (werk) puzzel te leggen creëer je werkgeluk met impact op iemands persoonlijk leven. Dit maatwerk maakt het waard en bijzonder!

Meer informatie

Kijk op onze websites voor meer informatie over Noord of e-bike to go of neem contact op met Chief People & Technology Officer Rosanne Knoop via rosanne@ebiketogo.nl.

Deel dit artikel: