Onbekend Talent

Onbekend Talent is een gratis dienstverlening voor werkgevers.

Wij maken het voor werkgevers makkelijk om gemotiveerde medewerkers binnen te halen die afkomstig zijn vanuit een van de doelgroepen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit doen we door ‘onbekend talent’ zichtbaar en beschikbaar te maken voor werkgevers. De talentenprofielen van de kandidaten vind je in de Talenten Etalage van WinWinWerkt.

Partner netwerk Onbekend Talent

Onbekend Talent Is een partner netwerk van re-integratie specialisten. Wij begeleiden werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. En daarbij staat de zoektocht naar werk dat heel goed bij de persoon past centraal. Voor de werkgever zijn wij dan ook de ontzorger.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website voor meer informatie hierover.

Deze dienstverlener is een initiatief van WinWinWerkt.nl.


Heeft Onbekend Talent al mensen met een arbeidsbeperking in dienst en kunt u daar iets meer over vertellen?

Nee, we hebben geen mensen in dienst. Dit is een eenmanszaak.

Wat zou u willen/kunnen delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

Wij willen samenwerken en elkaar versterken. Met de andere partners willen kennismaken en elkaar leren kennen. En van daaruit vervolgens kansen zien voor samenwerking.

Want de stakeholders op de arbeidsmarkt hebben uiteenlopende belangen. Hun perspectief verschilt. Door de perspectieven bijeen te brengen en er een gemeenschappelijk belang van te maken ontstaat een Win voor alle betrokkenen, zodat Win (medewerker) Win (werkgever) Win (samenleving) Werkt.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

Het geeft voldoening om dingen tot stand te brengen die maatschappelijk impact hebben. Ik geloof in een samenleving (en daar wil ik graag in leven) waar iedereen, die dat wil, mee kan doen en welzijn ervaart.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht via de onderstaande contactgegevens:

Michal van Dantzig, 06 11722938, michal.van.dantzig@winwinwerkt.nl.

Deel dit artikel: