Output4You

Output4You is een ICT-bedrijf dat gespecialiseerd is in output management. We zorgen ervoor dat bedrijven geautomatiseerd documenten kunnen verwerken. We koppelen met alle mogelijke ERP- en andere primaire systemen, zodat documenten in de gewenste huisstijl worden verzonden naar de klanten via e-mail, naar een web portal of via de post.

We helpen bedrijven bij het digitaliseren van de documentenstroom. Hierdoor wordt geld bespaard op print- en portokosten. Ook zijn medewerkers minder tijd kwijt met het handmatig verwerken (zoeken, printen, sorteren, envelopperen) van documenten. Een belangrijk punt in de krappe arbeidsmarkt zoals wij die nu meemaken. Hoewel onze focus ligt op de verzekeringsbranche zijn wij ook actief in andere branches, zoals pensioenfondsen, printbedrijven, fabrikanten en groothandels.

Sociale werkgever

Wij hechten waarde aan sociaal ondernemerschap. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom. Ook nodigen wij kandidaten uit met een ruime levenservaring (nooit te oud om te solliciteren). We investeren in mensen, door ze stapsgewijs op te leiden in ons werkgebied. Dit in een prettige werkomgeving en een open informele cultuur.

Wat wil je delen met andere partners van de koepel?

Wij zijn graag bereid kennis uit te wisselen, ook kunnen wij adviseren hoe uw communicatiestromen beter geoptimaliseerd kunnen worden samen met andere leden van de koepel. Dit kan op de netwerkbijeenkomsten en ook telefonisch of per e-mail.

Informatie

Wil je weten wat wij doen, kijk dan op onze website: www.output4you.nl

Deel dit artikel: