Rederij Kees

Rederij Kees is een sociale firma en commercieel actief als logistiek dienstverlener. We bedienen alleen zakelijke klanten. Onze klanten zijn met name Horeca en Retail, en georiënteerd op de binnenstad van Amsterdam. We beschikken over een warehouse, en een nevenvestiging, waar goederen van klanten kunnen worden ontvangen en opgeslagen. Op verzoek worden de betreffende goederen vooral in de binnenstad bij de klant geleverd. Dat kan per licht elektrisch voertuig (LEVV), per bestelbus op groen gas of per elektrisch aangedreven goederenschuit. Aanvullend bieden wij voorraadbeheer, verpakken van goederen, labelen van goederen en wat daar meer is.

Wat doet uw organisatie op het gebied van sociaal werk?

Rederij Kees is in augustus 2013 opgericht als sociale firma: onze commerciële doelstelling gaat gepaard met een maatschappelijke opdracht. Wij bieden dagbesteding en betaalde arbeid aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Zo kunnen mensen trainingen, opleidingen en cursussen volgen. Bijvoorbeeld om hun heftruckcertificaat of vaarbewijs te halen. Of om opgeleid te worden tot facilitair of logistiek medewerker. Het doel is mensen te laten doorstromen naar betaalde arbeid in een regulier bedrijf.

Veelal stromen de deelnemers in via De Regenboog Groep en andere Amsterdamse zorgorganisaties. Het gaat om ex-dak- en thuislozen, ex-verslaafden en/of psychiatrische problematiek. 

Meer informatie of contact

Email: info@rederijkees.nl

Tel: 020 705 1518

Website: www.rederijkees.nl

Deel dit artikel: