Puur Genieten

Cateraar Puur Genieten van Nicole & Janneke staat garant voor kwaliteit, inclusiviteit en duurzaamheid. “We werken met mensen die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. We bereiden naar de wensen van de gast of klant en stemmen onze catering zoveel mogelijk al op ‘no food waste’.”

Nicole & Janneke van Puur Genieten is een gouden duo als het om organiseren en eten gaat. Ze zien eten als een echte verbinder: samen eten en genieten is een feestje op zich.

Sociaal werk bij Puur Genieten

Waaruit bestaat sociaal werk bij Puur Genieten? Voor Nicole en Janneke is het vanzelfsprekend dat je bij ze terecht kan. Iets voor een ander betekenen en je welkom voelen: dat is hun natuurlijke staat. Vandaar dat er bij Nicole en Janneke jongeren werken die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij werken onder hun begeleiding in de keuken en in de bediening, ook op locatie. Daarnaast zijn ze er trots op dat ze een officieel leerwerkbedrijf zijn! MBO-leerlingen van de opleiding Horeca werken bij Nicole en Janneke en behalen er hun diploma.

Wat wilt u delen met andere partners van de Koepel?

Wij nemen graag deel aan events, inspiratie- en netwerksessies om zo in contact te komen met andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam. Ook delen we graag ervaringen en tips onderling uit.

Meer informatie:

Kijk op onze website of neem contact op met Nicole Lempers op 06-55895168.

Deel dit artikel: