QO Amsterdam

Het toepassen van lokale materialen, de lokale productie van eten, de relatie met het Nederlandse klimaat en de sociale verbondenheid met buurt en stad, zorgen ervoor dat het QO geen generieke, inwisselbare halte wordt voor internationale reizigers, maar een plek waar lokaal en internationaal elkaar ontmoet.

Wat doet uw organisatie op het gebied van sociaal werk

Op dit moment hebben wij iemand in dienst met een stimuleringssubsidie. Wij staan open voor mensen met een arbeidsbeperking en/of grote afstand tot de arbeidsmarkt.  

Wat zou u willen delen met andere partners

Wij zouden graag ervaringen willen horen van anderen en wij bieden graag werkplekken aan. 

Wat inspireert u aan sociaal werk

QO Amsterdam laat zien dat we een positieve invloed kunnen hebben op mensen en de planeet doordat wij duurzaamheid en circulariteit omarmen. Dit doen we ook door de buurt te betrekken bij wat ze doen en we willen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. We willen dat iedereen hier de deur uit loopt met meer energie dan dat ze binnen kwamen, dit geld voor zowel gasten als collega’s. Iedereen is anders, maar iedereen kan hier laten zien wie hij/zij is en daarom denken wij dat we een goede plek kunnen zijn voor Sociale Werkplekken.

Meer informatie of contact

Wilt u meer weten neem dan contact op met:

Anouk den Otter, Human Resources Manager of met Eva Hemmes
Human Resources Assistant, QO

Phone | +31 (0)20 2205 650
E-mail | eva.hemmes@qo-amsterdam.com 
Website | www.qo-amsterdam.com

Deel dit artikel: