Radar Advies

RadarAdvies is een adviesbureau in sociale vraagstukken. Partners in het sociaal domein weten ons te vinden vanwege onze kennis en ervaring die we in huis hebben rondom het: werven van klanten, werken vanuit talenten, sociaal ondernemen met stevige businessmodellen, begeleiden en werken in netwerken (bijvoorbeeld: Maatschappelijke onderneming Achtkarspelen en Wijkbedrijf Goes). RadarAdvies kenmerkt zich als actiebureau. Advisering vinden wij mooi, maar echt sociale impact maken door mensen een of meerdere stappen verder helpen, daar lopen wij warm voor!

Wat doet uw organisatie op het gebied van sociaal werk

Wij geloven dat binnen elke organisatie ruimte is voor sociaal werk, als je maar creatief durft te zijn! In het hele land ondersteunen wij overheid en bedrijfsleven bij het inrichten van hun organisatie, zodat deze ruimte ook daadwerkelijk gepakt wordt! Daarnaast zetten we ook zelf in op Sociaal Werk. RadarAdvies heeft één adviseur in dienst met een arbeidsbeperking. Verder onderzoeken we op dit moment de mogelijkheden om mensen met een arbeidsbeperking in te zetten als tourgids in Amsterdam. Wij gaan daarbij uit van de talenten die een arbeidsbeperkte heeft, niet de beperkingen.

Wat zou u willen delen met andere partners?

Op basis van onze ervaring kunnen wij u ondersteunen bij het vinden en creëren van werk voor mensen met een arbeidsbeperking binnen uw bedrijf.

Wat inspireert u aan sociaal werk

Werk biedt zingeving en eigenwaarde. Het is het waard om te werken aan een inclusieve samenleving waarin zoveel mogelijk mensen via werk meedoen.

Meer informatie of contact

Wilt u meer weten neem dan contact op met:

David Sondorp, adviseur team werk & Hannie Dekker, senior adviseur team werk.

Email: d.sondorp@radaradvies.nl

Website: www.radaradvies.nl


Deel dit artikel: