RDJ Safety Service

RDJ Safety Service BV is een gerenommeerd verkeersregelaarsbedrijf dat zich voornamelijk richt op het leveren van verkeersregelaars en servicemedewerkers voor evenementen en filmproducties. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het bieden van hoogwaardige verkeersregelaarsdiensten en heeft zich gespecialiseerd in het leveren van diensten aan de filmindustrie.

Naast verkeersregelaars biedt RDJ Safety Service BV ook set-bewakers voor filmproducties. Het bedrijf begrijpt dat het waarborgen van de veiligheid van de filmploeg en de locaties van essentieel belang is en heeft daarom een team van ervaren en professionele set-bewakers beschikbaar.

Met hun focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft RDJ Safety Service BV een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor filmproducties en evenementenorganisaties. Hun team van ervaren en goed opgeleide medewerkers staat altijd klaar om klanten te helpen bij het realiseren van een veilige en succesvolle productie of evenement.

Wat doet RDJ Safety Service op het gebied van Sociaal werkgeverschap?

Bij RDJ Safety Service BV zijn we ons bewust van onze rol als werkgever en de impact die we hebben op de maatschappij. Daarom streven we ernaar om een bijdrage te leveren aan het sociaal werkgeverschap.

Dit doen we onder andere door het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en mensen met een arbeidsbeperking. Door deze medewerkers op te leiden en te begeleiden, bieden we hen de kans om werkervaring op te doen en hun vaardigheden te ontwikkelen.

Daarnaast vinden we het belangrijk om een inclusieve en diverse werkomgeving te creëren, waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. We hebben dan ook een zero-tolerance beleid tegen discriminatie en zetten ons in voor gelijke kansen voor al onze medewerkers.

Onze ambitie is om in de toekomst nog meer te investeren in het sociaal werkgeverschap en onze impact op de maatschappij te vergroten. Zo willen we bijvoorbeeld nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans bieden om bij ons te werken en willen we ons inzetten voor duurzame inzetbaarheid van al onze medewerkers. Op deze manier willen we niet alleen een succesvol bedrijf zijn, maar ook een betekenisvolle bijdrage leveren aan de samenleving.

 

Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

We zouden het leuk en interessant vinden om tijdens (online) bijeenkomsten onderling tips en ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers.

Meer informatie

Kijk op onze website of neem contact op met Richard Ibrahim via 085-050 19 64.

Deel dit artikel: