Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is het museum van Nederland. We vertellen het verhaal van 800 jaar Nederlandse geschiedenis vanaf 1200 tot nu. Daarnaast organiseren we meerdere tentoonstellingen per jaar uit eigen collectie en met (inter)nationale bruiklenen.

Het Rijksmuseum straalt kwaliteit en trots uit. Dat komt niet alleen door de indrukwekkende kunstwerken, maar ook door onze geweldige medewerkers. Wat je ook doet, je haalt hier alles uit je vak en uit jezelf. Van de beveiliging die de Nachtwacht in de gaten houdt, tot de IT-medewerker die de meest geavanceerde middelen ter beschikking heeft.

Met 30 nationaliteiten, 750 medewerkers, en diverse culturen werken wij iedere dag om van elk bezoek een bijzondere ervaring te maken. Ontwikkeling staat bij ons voorop. Je mag dan ook diverse opleidingen en cursussen volgen om nog beter te worden in wat je doet.

Sociaal werk bij Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is van én voor iedereen. Daarom nemen we o.a. deel aan Musea Bekennen Kleur: een netwerk van 13 musea in Nederland dat zich inzet voor meer inclusie en diversiteit. We hebben al ervaring met mensen met een arbeidsbeperking en staan er voor open om nog meer mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen.

Wat zou u willen delen met andere werkgevers?

We zouden het leuk en interessant vinden om tijdens (online) bijeenkomsten onderling tips en ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers.  

Meer informatie?

Op de website of bel Bart Schindeler, HR Adviseur op 020 67 47 000

Deel dit artikel: