Social Capital

Social Capital creëert banen voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is, mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Het gaat om banen in de horeca, catering en facilitaire dienstverlening. Dit doen we via jobcarving en social outsourcing in detacheringsconstructies. Alle begeleiding van de medewerkers in kwestie doen we zoveel mogelijk zelf met onze interne jobcoaches.

Heeft u al mensen met een arbeidsbeperking in dienst?

Op dit moment hebben wij een 5-tal mensen werken bij de Heineken Experience. Daarnaast hebben we op dit moment 1 persoon in dienst die werkt in een restaurant in Leiden. Vanaf oktober hebben wij ook de begeleiding/coaching van de medewerkers bij Happy Tosti Amsterdam op ons genomen.

Wat zou u willen delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

Social Capital is een jong bedrijf dat gelooft dat verbinden werkt. Daarom zijn we blij ons aan te kunnen sluiten bij de Sociaal Werkkoepel. Wij hopen op deze manier nog meer bij te kunnen dragen aan een inclusieve arbeidsmarkt en een sluitende sociale arbeidsmarkt in Amsterdam, door het zoeken van verbindingen en samen op trekken met onze ketenpartners.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

Mensen een stukje verder brengen in hun leven en helpen zich te ontwikkelen naar een plek waar ze zich thuis en gewaardeerd voelen is het mooiste wat er is.

Meer informatie over Social Capital vindt u op de website www.socialcapital.nl.

Deel dit artikel: