Stichting Fietskoeriers Amsterdam

Stichting Fietskoeriers Amsterdam opereert in Amsterdam, Diemen en Zuidoost. Onze fietskoeriers bieden een snelle service en een professionele frisse benadering.

Stichting Fietskoeriers Amsterdam

Wij zijn gespecialiseerd in spoed afleveringen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de logistieke- en koeriersbranche. En zij weten als geen ander hoe belangrijk het is, dat uw zending op tijd en op correcte wijze wordt opgehaald en afgeleverd.

Sociaal ondernemen

Wij zijn sociaal én groen. Want door de inzet en onze sociaal maatschappelijke begeleiding van langdurig werkzoekenden als medewerkers, dragen wij bij aan het stimuleren van hun maatschappelijke ontwikkeling en verbetering van hun re-integratiekansen op de arbeidsmarkt.  En, zoals de naam van de organisatie al aangeeft, wij leveren uw zendingen per fiets af. Milieuvriendelijker kan het toch bijna niet!

Wat wil Stichting Fietskoeriers Amsterdam delen met andere partners van de koepel?

We zouden het leuk en interessant vinden om tijdens (online) bijeenkomsten onderling tips en ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers.

Meer informatie:

Kijk voor meer informatie op onze website. Voor vragen neemt u contact op met Stanley Winter. Dat kan via info@fietskoeriers-amsterdam.nl.

Ook netwerkpartner worden van de Sociaal Werkkoepel?

U las net een bericht van een van onze netwerkpartners. Wilt u ook partner worden? Meld u dan aan via deze webpagina. Voor meer informatie over onze partners, kijkt u op Alle Partners.

Deel dit artikel: