Swink

Swink staat voor ‘to swink’, een oud-Engelse uitdrukking voor ‘hard werken’. Wij zijn een commercieel bedrijf en een social enterprise (sociale onderneming); als je met ons zakendoet kunnen wij nog meer mensen met autisme aannemen.

Wat doet Swink op het gebied van sociaal werk

Wij leveren diensten aan (middel)grote organisaties die ondersteuning willen bij het bereiken van hun online doelstellingen. Wij helpen hen om het beste uit hun online kanalen (o.a. website) te halen met behulp van goede content, ondersteunen content migraties en leveren inzichten in data door o.a. het maken van dashboards. Dit doen we met onze buitengewone mensen: zij hebben een vorm van autisme. Dankzij hun talenten, kennis en ervaring zijn onze klanten verzekerd van de beste service. 70% van onze mensen heeft een afstand tot de arbeidsmarkt door hun autisme. Als mensen geschikt zijn voor het werk komen ze bij ons in dienst; wij zien door de jaren een fantastische groei bij collega’s doordat ze de rust vinden in een vaste baan, waardoor ze zich tot vakmensen kunnen ontwikkelen in een professionele omgeving.

Wat zou u willen delen met de andere partners

We willen graag onze ervaring delen met andere organisaties om zo te helpen nog meer impact te realiseren.
Daarnaast geven wij regelmatig workshops, masterclasses tav dashboarding, webanalytics e.d. waar de klant uiteindelijk zelf mee aan de slag kan. Dit zijn echter wel betaalde sessies!

Wat inspireert u aan sociaal werk

Wat ons vooral inspireert is de ontwikkeling die onze collega’s maken. Van mensen met een beperking die aan de zijlijn van de maatschappij staan, tot A-spelers die klanten van mooie merken naar volle tevredenheid bedienen. Waarbij hun beperking ineens een talent blijkt te zijn, dat tot bloei komt omdat iedereen bij Swink zichzelf kan zijn. En dat reikt veel verder dan professionele groei, je ziet onze collega’s ook persoonlijk veranderen. Wil je daar voorbeelden van zien? Lees dan eens het blog van Fleur, binnengekomen als contentspecialist en doorgegroeid naar data analist. Of bekijk de film van Vincent, waarin hij zelf vertelt wat werken bij Swink voor hem betekent.
Dit soort mooie voorbeelden smaken naar meer, daarom willen wij bij Swink zoveel mogelijk autisten aan het werk hebben in een betaalde baan met een contract voor onbepaalde tijd!

Meer informatie of contact

Wilt u meer weten neem dan contact op met Paul Malschaert, directeur Swink.

E-mail: paul@swink.nl 

Website: www.swinkwebservices.nl

Deel dit artikel: