TapToo

TapToo biedt zakelijke ondersteuning voor sociaal ondernemers en cultureel/maatschappelijke organisaties. Door middel van:

  • coaching
  • training
  • juridische begeleiding

En via de SIB-regeling van RVO is TapToo bovendien bevoegd ondernemers te begeleiden die internationaal door willen groeien. Zij krijgen hiervoor kosteloos een traject. Ook hebben we een Social Impact Loket, een spreekuur waarbij ondernemers korte vragen kunnen stellen over sociaal ondernemen.

Wat doet TapToo op het gebied van sociaal werk?

Voornamelijk het adviseren aan ondernemers die ermee te maken krijgen. En hen doorverwijzen naar de juiste instanties, keurmerken en regelingen.

Heeft u al mensen met een arbeidsbeperking in dienst en kunt u daar iets meer over vertellen?

Nee, wij hebben zelf op dit moment geen mensen met een arbeidsbeperking in dienst.

Is er iets wat Taptoo zou willen/kunnen delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

TapToo wil een brede kijk op het werkgebied van sociaal ondernemerschap delen. Denk aan hulp via bijvoorbeeld de SIB-regeling. En we willen een sparringspartner voor de andere partners.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

Vanuit TapToo vind ik het belangrijk dat wij een samenleving creëren waarbij niet enkel kapitaal de drijfveer is, maar ook compassie en benutten van je potentieel/skills. Daarom ben ik geïnteresseerd hoe ik bedrijven kan adviseren bij ondernemen dat ook een maatschappelijke waarde toevoegt dat niet enkel op geld gebaseerd is.

De reden dat ik mij aan wil melden voor dit netwerk is de kennis die bij jullie in huis is. Om daarmee andere ondernemers beter bij te kunnen staan en ervaringen uit te kunnen wisselen.

Meer informatie:

Annelies Lesuis
Website: https://www.taptoo.nl/
Mail: contact@taptoo.nl
Telefoonnummer: 020- 752 9182

Deel dit artikel: