The Flower Family

The Flower Family is meer dan zomaar een online bloemenservice. Wij zijn de eerste bloemenservice die zich inzet voor mens, milieu en maatschappij. Als family member ontvang je niet alleen stijlvolle bloemen met een verhaal, maar maak je ook samen met ons de wereld een stukje mooier.

Verse bloemen direct van het land bij The Flower Family

We bezorgen verse bloemen direct van het land, geteeld door passievolle kwekers op een duurzame manier. Onze designer ontwerpt wekelijks nieuwe stijlvolle boeketten. Deze worden samengesteld door onze talenten – mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die wij laten opbloeien in onze maatschappij.

Flowering a better world!

Wat doet uw organisatie op het gebied van sociaal werk?

The Flower Family is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt – ‘onze talenten’ genaamd- een veilige, vertrouwde en gezellige werkplek verschaft. Binnen ons bedrijf zijn wij ervan overtuigd dat iedereen over bepaalde talenten beschikt. Het is zaak om deze talenten bij deze ‘kwetsbare’ mensen zien te ontplooien en te ontwikkelen. Op deze manier kunnen zij weer deel uitmaken en opbloeien in onze samenleving.

Heeft u al mensen met een arbeidsbeperking in dienst en kunt u daar iets meer over vertellen?

Ja, we hebben nu drie vaste talenten binnen The Flower Family mogen verwelkomen. Hasan, een Syrische vluchteling, is productiemedewerker. Rubin is junior developer en Harm Jan doet de administratie en de boekhouding. Dit zijn drie succesverhalen en noemen dit ook het sociaal ondernemen ‘optima forma’. Deze talenten zien opbloeien in de maatschappij is het mooiste wat er is!

Wat zou u willen/kunnen delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

The Flower Family staat altijd open voor co-creatie en co-operatie. Samen dingen bedenken en dit samen uitwerken om elkaar te versterken in het realiseren van elkaars missie.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

Anderen gelukkig maken – betekenisvol zijn voor andere mensen – geeft veel voldoening. Ook al zijn we nog een klein bedrijf en is onze impact nog minimaal, het gevoel dat je anderen kan helpen weer ’the joy in life’ te vinden en om weer ‘part of society’ te zijn, is een heel bijzonder en fijn. gevoel.

Meer informatie?

Bezoek onze website of neem contact op met Jos van Beuningen via de mail j.vanbeuningen@theflowerfamily.nl of telefonisch 0643756482.

Deel dit artikel: