The Good Roll

Wij zijn The Good Roll. Ons toiletpapier is nieuw en uniek. Gemaakt van 100% gerecycled papier. Onze missie: Veilige en schone toiletten voor iedereen! Daarom gebruiken we 50% van onze nettowinst voor de bouw van toiletten in diverse landen in Afrika.

The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie. Er zijn wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten, dit is zo’n 32% (!) van de wereldbevolking. Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier.

Schrikbarende cijfers als je het ons vraagt. Zo schrikbarend dat ze ons hebben geïnspireerd tot het ontwikkelen van The Good Roll; een initiatief waarmee we beide problemen willen aanpakken. Een uniek Nederlands win-win concept: een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van gerecycled papier, waarmee we in samenwerking met onze foundation & Simavi met een deel van onze opbrengsten zoveel mogelijk mensen toegang willen geven tot veilige en schone toiletten.

Wat doet uw organisatie op het gebied van sociaal werk?

Naast het verkopen van een 100% duurzaam product willen wij ook een directe maatschappelijke bijdrage leveren. Daarom hebben wij ervoor gekozen om voor een deel het wikkelen en verpakken van onze producten te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze ambitie is om binnen onze sociale werkplaats 50 mensen werk en begeleiding te bieden. Onze missie is de grootste sociale werkgever van Nederland te worden en wij zijn al lekker op weg!

Meer informatie

Bezoek onze website of neem contact met ons op via tel. +31 (0)29 478 56 86 of stuur een mail naar hello@thegoodroll.nl

Deel dit artikel: