UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen)

Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Het is onze missie om, samen met onze partners, verschil te maken door werken voor mensen te bevorderen. Als werken onmogelijk is, zorgen we snel voor inkomen.

Wat doet uw organisatie op het gebied van sociaal werk

UWV staat middenin de maatschappij en omarmt diversiteit. De Banenafspraak heeft er toe geleid dat UWV de ambitie heeft uitgesproken om eind 2020 minimaal 500 medewerkers in het kader van de Banenafspraak duurzaam in dienst te hebben. Bij UWV zijn we op verschillende manieren actief met de Banenafspraak.

Wat zou u willen delen met andere partners

We zijn kennispartner op het gebied van de Banenafspraak en informeren werkgevers hierover via het Werkgeversservicepunt. Ook zijn wij kennispartner op het gebied van arbeidsmarktinformatie en bieden een platform voor en door mensen die arbeidsongeschikt zijn https://perspectief.uwv.nl/.

Wat inspireert u aan sociaal werk

Wij geloven dat mensen op hun best zijn als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. De maatschappij functioneert het best als zoveel mogelijk mensen er met werk aan deelnemen.

Meer informatie of contact

Voor meer informatie zie onze website: www.uwv.nl

Deel dit artikel: