Vanilla Venture

Vanilla Venture streeft ernaar de beste delicatessen groothandel in Nederland te zijn en daarmee een structurele bijdrage te leveren aan het succes van haar klanten.

Vanilla Venture startte in 1995 met de import van 60 kilo Bourbon vanille uit Madagaskar. Robert Kranenborg van het Amstel hotel en Patisserie Holtkamp waren (en zijn) erg enthousiast over de kwaliteit en waren onze eerste klanten. Dat smaakte naar meer! Sinds de oprichting is Vanilla Venture marktleider en toonaangevend leverancier van hoogwaardige gastronomische producten.

Vanilla Venture levert delicatessen en versproducten voor de kwaliteitsbewuste restaurateur. Vanilla Venture is één van grootste leveranciers op gebied van vanille, specerijen, charcuterie, olijven, oliën en vele andere smaakmakers. Onze producten kopen wij wereldwijd in bij kleine authentieke producenten.

Vanilla Venture richt zich meer en meer op biologisch en ethisch verantwoorde producten. Vanilla Venture levert niet alleen de mooiste producten maar levert ook meerwaarde door kennisdeling met afnemers, middels masterclasses, open dagen en studiereizen. Onze ambitie is om de norm te stellen op het gebied van kwaliteit in de gastronomie. Vernieuwen is daarbij een must, we zijn hier continu mee bezig zijn!

Vanilla Venture staat in de markt bekend als de delicatessen groothandel die zijn afnemers mooie eerlijke producten levert, zodat deze zijn klanten continue kan voorzien van een unieke smaakbeleving.

Passie, Plezier en Prestatie

Bij Vanilla Venture werken we in een moderne en culinaire omgeving. In het bedrijf staan drie P’s centraal: Passie, Plezier en Prestatie. Kenmerkend voor onze bedrijfscultuur is: professioneel en gedreven, open, grote betrokkenheid, samen-doen-gevoel en resultaatgericht. De sfeer binnen het bedrijf is plezierig, informeel en collegiaal. We investeren veel in studiereizen en organiseren regelmatig sociale en informele activiteiten.

Meer informatie

Kijk op onze website Vanilla Venture – Groothandel in Vanille, truffels, delicatessen en specijeren of neem contact op met Gerard Jansen, via info@vanillaventure.nl

Deel dit artikel: