Vermaat

Vermaat is specialist in horeca op maat. In 1978 zijn we begonnen als delicatessenwinkel en zijn we – dankzij onze no-nonsense mentaliteit en focus op continuïteit – uitgegroeid tot dé specialist in toonaangevende horeca op maat. Met ons team van culinaire en creatieve professionals werken we elke dag aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt. Voor onze gasten, opdrachtgevers, partners en onze collega’s. Vermaat is één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met zo’n 450 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer.

Social Return

Bij Vermaat vinden wij iedereen uniek en streven we ernaar om een inclusieve werkgever te zijn. Wij bieden werkgelegenheid aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ieder mens heeft talenten, ook mensen die hun weg niet binnen de standaard vinden. Daarvoor maken wij graag ruimte op onze locaties zodat mensen binnen hun eigen mogelijkheden mee kunnen doen aan het arbeidsproces. Ons doel is om met iedere collega een duurzame relatie op te bouwen. Dit doen we door maatwerk aan te bieden. De focus ligt op wat iemand kan, leuk vindt en hoe deze collega een toegevoegde waarde kan zijn aan het team. Dit wordt begeleid door onze eigen jobcoaches.

Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

We vinden het interessant om tijdens (online) bijeenkomsten onderling tips en ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers.

Meer informatie

Kijk op onze website of neem contact op met Dorieke Looije, manager social return, via d.looije@vermaatgroep.nl

Deel dit artikel: