Yes Facility Group

Yes Facility Group verzorgt professionele schoonmaak van jouw pand. Maar helpt je ook je logistiek verduurzamen. Dat doen wij dan voor je met een ecologische en sociale visie.

Sociaal werk bij Yes Facility Group

Yes, we can. Want we zetten talenten in met afstand tot arbeidsmarkt. We verzorgen bovendien duurzaam transport van bloemen afkomstig van Nederlandse kwekers. Met het leveren van duurzame facilitaire diensten wil Yes een zo groot mogelijke positieve impact maken op het milieu.

Social Return

Yes heeft 10 Talenten in dienst. Dat zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want die kunnen niet zo gemakkelijk een baan vinden. Yes wil meebouwen aan een inclusieve samenleving. Een maatschappij waarin iedereen er dus bij hoort. Koop je bij ons je facilitaire diensten in? Dan maak je niet alleen positieve sociale impact, maar kun je deze uitgaven ook opvoeren als social return verplichting. Mocht jouw onderneming die hebben.

De impact van Yes Facility Group

‍Met het leveren van duurzame facilitaire diensten wil Yes een zo groot mogelijke positieve impact maken op het milieu. Er moet een enorme duurzaamheidsslag worden gemaakt binnen de facilitaire sector en de impact daarvan kan en moet groot zijn. Om onze gezamenlijke duurzaamheidsdoelstellingen te halen, moet iedereen meedoen. Stel je voor dat alle bedrijven, groot en klein, alleen nog elektrische logistieke diensten inkopen. En dat ecologisch schoonmaken de norm zou zijn, in plaats van de uitzondering. We kunnen hier als maatschappij ontzettend veel winst behalen en dat is waar Yes de komende tijd keihard mee aan de slag gaat.

Wat wilt u delen met andere partners van de Koepel?

Wij nemen graag deel aan events, inspiratie- en netwerksessies om zo in contact te komen met andere partners van de koepel en ervaringen en tips onderling uit te wisselen.

Meer informatie:

Neem een kijkje op onze website Yes Facility Group of neem contact op via LinkedIn met Nick Dekker.

Deel dit artikel: