Nieuwsbrief 2, maart 2021

In deze nieuwsbrief 2, maart 2021 meer over het jubileum van kringloopbedrijf De Lokatie. Ook zijn er nieuwe ontwikkelingen te melden. Verder vindt u in deze mailing informatie over onder andere mbo praktijkleren, de doorstroomsessies en de HARRIE training. Wethouder Groot-Wassink reikte bijvoorbeeld de eerste twee verklaringen mbo praktijkleren uit aan trotse medewerkers van Pantar en Roetz. Natuurlijk kunnen we meer tipjes van de sluier oplichten. Maar lees gerust zelf wat onze mailing te vertellen heeft. Wij wensen u veel leesplezier!

Interessant? Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden en de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via deze link naar de aanmeldpagina of via het onderstaande formulier.

Lees hier de nieuwsbrief 2, maart 2021

Meld u aan voor de verzendlijst!

Interessant? En nog niet ingeschreven op de verzendlijst? Maar wilt u wel regelmatig op de hoogte gehouden worden? En dus de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via deze link naar de aanmeldpagina. Of schrijf direct in via het onderstaande formulier. Wij houden u dan vervolgens steeds op de hoogte via de laatste nieuwsbrief in uw mailbox. Uitschrijven kan bovendien altijd via de link onderaan de mail.

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op zoek naar meer informatie en ondersteuning?

Wilt u meer weten over wat de Sociaal Werkkoepel Amsterdam voor u kan doen? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag meer informatie en ondersteuning. Klik hier voor de contactpagina.

Nieuwsbrief 2 besteedt aandacht aan de intentieverklaring van Cycloon Post en Fietskoeriers met alle landelijke arbeidsmarktregio’s.

Deel dit artikel: