Nieuwsbrief 7, december 2020

Dit is nieuwsbrief 7, december 2020. Even een tipje van de sluier optillen. In deze nieuwsbrief opnieuw veel informatie over inclusie voor medewerkers met een arbeidsbeperking. Zo geven we bijvoorbeeld aandacht aan de VU die 163 banen wil creëren voor deze doelgroep. Verder staat er een interview in met Rubin van de Flower Family. En is er een verslag van de digitale Pitch & Matchmarkt op 8 december. Waar meer dan 160 werkgevers en werkzoekenden elkaar vonden.

Interessant? Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden en de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via deze link naar de aanmeldpagina of via het onderstaande formulier.

Lees hier nieuwsbrief 7

Meld u aan voor de verzendlijst!

Interessant? En nog niet ingeschreven op de verzendlijst? Maar wilt u wel regelmatig op de hoogte gehouden worden? En dus de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via deze link naar de aanmeldpagina. Of schrijf direct in via het onderstaande formulier. Wij houden u dan vervolgens steeds op de hoogte via de laatste nieuwsbrief in uw mailbox. Uitschrijven kan bovendien altijd via de link onderaan de mail.

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op zoek naar meer informatie en ondersteuning?

Vond u de inhoud van deze nieuwsbrief interessant? Wilt u meer weten over wat de Sociaal Werkkoepel Amsterdam voor u kan doen? Neem dan contact met ons op. Wij geven namelijk graag meer informatie en ondersteuning. Klik hier voor de contactpagina.

In nieuwsbrief 7 aandacht aan de Flower Family (fotobewerking Aykut Rubin en Jos)

Deel dit artikel: