Nieuwsbrief december 2021

Dit is de nieuwsbrief december 2021 van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam. Met onder andere een verslag van de Meet en Match dagen, een artikel over de 300ste Beschut medewerker en informatie over de subsidieregeling voor Praktijkleren. Natuurlijk kunnen we meer tipjes van de sluier oplichten. Maar lees gerust zelf wat onze mailing te vertellen heeft. We wensen u veel leesplezier!

Lees hier de nieuwsbrief december 2021

Aanmelden Nieuwsbrief

Interessant? Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden en de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? U kunt zich dan aanmelden voor de nieuwsbrief via deze link naar de aanmeldpagina of via het onderstaande formulier. Dan houden wij u vervolgens regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons werkgebied. Uitschrijven van de verzendlijst kan uiteraard ook altijd via de link onderaan de mailing.

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op zoek naar meer informatie en ondersteuning?

Wilt u meer weten over wat de Sociaal Werkkoepel Amsterdam voor u kan doen? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag meer informatie en ondersteuning. Klik hier voor de contactpagina. Word bijvoorbeeld netwerkpartner. Kijk op deze pagina wie er al bij ons zijn aangesloten. En doe mee aan onze (online) bijeenkomsten. Voor meer informatie daarover kunt u terecht op onze agenda.

Nieuwsbrief december 2021: aandacht voor de 300ste beschut werker bij Bob Autowas
Een Feestje: 300ste plaatsing in Beschut Werk bij BOB Autowas

Deel dit artikel: