Nieuwsbrief mei 2022

In de nieuwsbrief mei 2022 een uitnodiging voor ons zomerevent op 16 juni. Eindelijk kunnen we weer live bij elkaar komen en de belangrijke ontwikkelingen bespreken in ons werkveld. We zijn op die donderdag te vinden op de bijzondere Evenementenlocatie Wicked Grounds. Verder begroeten wij onze nieuwe netwerkpartner, PostNL. En vertelt handyman Bart Zwaneveld over zijn boeiende werk bij de NS Groep. Natuurlijk kunnen we meer tipjes van de sluier oplichten, maar lees gerust zelf wat onze mailing te vertellen heeft.

Interessant? Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden en de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via deze link naar de aanmeldpagina of via het onderstaande formulier.

Lees hier de nieuwsbrief mei 2022

Meld u aan voor de verzendlijst!

Interessant? En nog niet ingeschreven op de verzendlijst? Maar wilt u wel regelmatig op de hoogte gehouden worden? En dus de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via deze link naar de aanmeldpagina. Of schrijf direct in via het onderstaande formulier. Wij houden u dan vervolgens steeds op de hoogte via de laatste nieuwsbrief in uw mailbox. Uitschrijven kan bovendien altijd via de link onderaan de mail.

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u op zoek naar meer informatie en ondersteuning?

Wilt u meer weten over wat de Sociaal Werkkoepel Amsterdam voor u kan doen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij geven graag meer informatie en ondersteuning. U kunt ons bereiken via de contactpagina hier op de website. Klik hier.

Aandacht in nieuwsbrief mei 2022 voor het Zomerevent

Deel dit artikel: