Nieuwsbrief september oktober 2021

In deze nieuwsbrief september oktober 2021 meer over het winterevent dat in 2022 gepland staat. Ook zijn er nieuwe ontwikkelingen te melden. Verder vindt u het verslag terug van de digitale netwerkborrel van 9 september en kondigen we de volgende borrel aan die op 28 oktober zal plaatsvinden. Bovendien aandacht voor o.a. HalloWerk, het matchingsplatform van de gemeente dat werkzoekenden van gemeenten en werkgevers direct met elkaar in contact brengt. Natuurlijk kunnen we meer tipjes van de sluier oplichten, maar lees gerust zelf wat onze mailing te vertellen heeft. Wij wensen u veel leesplezier!

Lees hier de nieuwsbrief september oktober 2021

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld u aan voor de verzendlijst!

Interessant? En nog niet ingeschreven op de verzendlijst? Maar wilt u wel regelmatig op de hoogte gehouden worden? En dus de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via deze link naar de aanmeldpagina. Of schrijf direct in via het onderstaande formulier. Wij houden u dan vervolgens steeds op de hoogte via de laatste nieuwsbrief in uw mailbox. Uitschrijven kan bovendien altijd via de link onderaan de mail.

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op zoek naar meer informatie en ondersteuning?

Wilt u meer weten over wat de Sociaal Werkkoepel Amsterdam voor u kan doen? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag meer informatie en ondersteuning. Klik hier voor de contactpagina.

In nieuwsbrief september oktober 2021 aandacht voor Leger des Heils Goodwillcentra Amsterdam

Deel dit artikel: