Verslag netwerkborrel nieuwste partners

De Sociaal Werkkoepel is natuurlijk een netwerkorganisatie van bedrijven, sociale firma’s en maatschappelijke organisaties. We delen kennis met jullie en met elkaar. Met die doelstelling planden we voor donderdag 20 mei jl. een uurtje in van 4 tot 5 uur via MS Teams voor de digitale ‘borrel’ voor de nieuwste partners.

Dat een informele netwerkborrel (ook non-alcoholisch natuurlijk:) via de digitale snelweg ook heel gezellig en informatief kan zijn, bleek tijdens deze middag wel. Erwin Schut, programmamanager bij de Sociaal Werkkoepel heette iedereen van harte welkom. Hierna volgt het verslag van de netwerkborrel voor de nieuwste partners.

Verslag netwerkborrel nieuwste partners: enkele aanwezigen tijdens digitale sessie

Verslag netwerkborrel nieuwste partners

Introductie

Inge Dullens, projectmanager bij de SWK en met name verantwoordelijk voor meer werkplekken en sociaal inkopen, vertelde ons wat de coronacrisis voor effect heeft gehad de afgelopen tijd op sociaal werk in Amsterdam. En verrassend genoeg blijft de schade vooralsnog beperkt.

Annemarie Klip gaf daarna een korte presentatie. Annemarie is ook projectmanager bij de koepel met focus op instroom en kwartiermaker voor de pilot ‘MBO Praktijkleren’. En tussen de slides door, waren er gelukkig vragen via de chat, dus het interactieve zat er al mooi in.

Interactie en netwerken

Maar het echte netwerken kwam helemaal goed op gang toen Anneke Broekman ons vroeg even wat uit de koelkast (of kraan) te halen:). Anneke is projectmanager bij de koepel en met name verantwoordelijk voor meer doorstroom van sociaal werk.

Na een gezamenlijke proost op een goed economisch en sociaal herstel na corona en op mooie tijden als partner bij de koepel, werden de haakjes en connecties echt gelegd. Hieronder een korte compilatie om een beeld te krijgen van de netwerkborrel.

Volgende netwerkborrel voor alle partners!

Er werd 20 mei jl. al gebrainstormd over onderwerpen waar we het bij een netwerkborrel voor alle partners over kunnen hebben: skillspaspoort, overzicht in de wirwar van regelingen etc. Oftewel, genoeg te bespreken voor de volgende keer.

Maar een verdere input voor onderwerpen is altijd welkom! En die kunt u ons mailen naar dit emailadres.

SAVE THE DATE & AANMELDEN:

De volgende digitale netwerkborrel is gepland op:

donderdag 9 september van 16.00 tot 17.00 uur a.s. en is voor alle partners!

En aanmelden kan nu al via dit aanmeldformulier! Ter info: we hanteren een maximum van 16 deelnemers om de interactiviteit te behouden. Als er meer aanmeldingen komen, plannen we een nieuwe datum extra erbij.

Leuk als u erbij kunt zijn. Want samen zijn we de Sociaal Werkkoepel en samen meer sociaal werk in Amsterdam.

Deel dit artikel: