100ste Amsterdammer contract bij Milieuwerk (video)

Gemeente Amsterdam, de Sociaal Werkkoepel Amsterdam en Milieuwerk vierden dat de 100ste Amsterdammer een contract heeft. Op 17 oktober 2019 met zo’n 100 gasten werd deze werknemer met een kwetsbare arbeidsmarkpositie officieel in dienst heeft genomen. En in het zonnetje gezet. Met dit partnership is in vier jaar de social impact verviervoudigd.

Jan Rotmans leidde de aanwezigen door de chaos én mogelijkheden van de verandering van tijdperk waar we ons in bevinden. De paneldiscussie en het applaus voor David Jansen van Milieuwerk lieten de essentie van de avond zien: social impact first. Want het gaat om de mensen.

De meerderheid van de Amsterdammers met een arbeidsbeperking gaat intussen al aan de slag bij werkgevers. Maar liefst 100 daarvan dus bij de sociale onderneming Milieuwerk. Dat is mogelijk dankzij de duurzame samenwerking met AEB. Op locatie van het Recycling Service Centrum en vele andere opdrachtgevers uit de regio. Gemeente Amsterdam en Sociaal Werkkoepel Amsterdam zorgen voor de selectie van geschikte kandidaten. En ook voor de ondersteunende voorzieningen.

100ste Amsterdammer contract

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Impressie viering 100ste Amsterdammer op contract bij Milieuwerk
100ste Amsterdammer contract bij Milieuwerk

Deel dit artikel: