Cedris-lezing 2019

Aart van der Gaag, boegbeeld van het project 'op weg naar 100.000 banen' van VNO-NCW, verzorgt dit jaar de lezing. Hij geeft daarmee een inhoudelijke aftrap aan het jubileumjaar.

Het arbeidsmarktvraagstuk voor mensen met een arbeidsbeperking wordt tijdens de lezing in historisch perspectief geplaatst. Ook trekken we lijnen naar de toekomst. Is er in al die jaren feitelijk iets veranderd? Welke maatregelen uit het verleden werkten en zijn deze ook voor de toekomst aan te bevelen? Gaan de huidige kabinetsvoorstellen het verschil maken voor de arbeidsmarktkansen van mensen met een arbeidsbeperking?

Aansluitend aan de lezing is er een discussieforum met vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties. Om het feestelijke karakter te onderstrepen wordt de middag opgeluisterd door muzikale bijdrages van 'United by Music'.
Aanmelden kan via info@cedris.nl. Wacht niet te lang, want de aanmeldingen gaan hard.

Cedris bestaat dit jaar 40 jaar. Verleden, heden en toekomst staan daarom centraal in de Cedris-lezing op donderdag 14 februari.

Informatie

do 14 februari 2019

14:00 t/m 16:00

Sociëteit De Witte, Plein 24

2511 CS Den Haag

Agenda

di 11 juni 2024

Lees meer over Aanmelding Lente Event 2024: ‘Wat heb je nodig?’

Meld je nu aan! Op 11 juni biedt ons Lente Event een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en informeren over de laatste stand van zaken binnen het netwerk van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

wo 19 juni 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

Meer evenementen