Cedris-lezing 2019

Aart van der Gaag, boegbeeld van het project 'op weg naar 100.000 banen' van VNO-NCW, verzorgt dit jaar de lezing. Hij geeft daarmee een inhoudelijke aftrap aan het jubileumjaar.

Het arbeidsmarktvraagstuk voor mensen met een arbeidsbeperking wordt tijdens de lezing in historisch perspectief geplaatst. Ook trekken we lijnen naar de toekomst. Is er in al die jaren feitelijk iets veranderd? Welke maatregelen uit het verleden werkten en zijn deze ook voor de toekomst aan te bevelen? Gaan de huidige kabinetsvoorstellen het verschil maken voor de arbeidsmarktkansen van mensen met een arbeidsbeperking?

Aansluitend aan de lezing is er een discussieforum met vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties. Om het feestelijke karakter te onderstrepen wordt de middag opgeluisterd door muzikale bijdrages van 'United by Music'.
Aanmelden kan via info@cedris.nl. Wacht niet te lang, want de aanmeldingen gaan hard.

Cedris bestaat dit jaar 40 jaar. Verleden, heden en toekomst staan daarom centraal in de Cedris-lezing op donderdag 14 februari.

Informatie

do 14 februari 2019

14:00 t/m 16:00

Sociëteit De Witte, Plein 24

2511 CS Den Haag

Agenda

di 12 december 2023

Lees meer over Digitale in- en doorstroomsessie

Elke tweede dinsdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur. Job-hunters, jobcoaches en werkgevers stellen hier werkzoekenden voor die extra ondersteuningsbehoefte nodig hebben en toe zijn aan de volgende stap.

do 15 februari 2024

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

di 4 juni 2024

Lees meer over Harrie terugkomochtenden

De Harrie terugkomochtenden zijn bedoeld voor Harries die eerder dit jaar de 1-daagse Amsterdamse Harrie-training gevolgd hebben.

Meer evenementen