Cedris-lezing 2019

Aart van der Gaag, boegbeeld van het project 'op weg naar 100.000 banen' van VNO-NCW, verzorgt dit jaar de lezing. Hij geeft daarmee een inhoudelijke aftrap aan het jubileumjaar.

Het arbeidsmarktvraagstuk voor mensen met een arbeidsbeperking wordt tijdens de lezing in historisch perspectief geplaatst. Ook trekken we lijnen naar de toekomst. Is er in al die jaren feitelijk iets veranderd? Welke maatregelen uit het verleden werkten en zijn deze ook voor de toekomst aan te bevelen? Gaan de huidige kabinetsvoorstellen het verschil maken voor de arbeidsmarktkansen van mensen met een arbeidsbeperking?

Aansluitend aan de lezing is er een discussieforum met vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties. Om het feestelijke karakter te onderstrepen wordt de middag opgeluisterd door muzikale bijdrages van 'United by Music'.
Aanmelden kan via info@cedris.nl. Wacht niet te lang, want de aanmeldingen gaan hard.

Cedris bestaat dit jaar 40 jaar. Verleden, heden en toekomst staan daarom centraal in de Cedris-lezing op donderdag 14 februari.

Informatie

do 14 februari 2019

14:00 t/m 16:00

Sociëteit De Witte, Plein 24

2511 CS Den Haag

Agenda

di 13 december 2022

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 16 februari 2023

Lees meer over Winter Event

Anders kijken naar talent. Hoe doe je dat nou? Daar gaan we op donderdag 16 februari het antwoord op geven tijdens het Winter Event van Sociaal Werkkoepel Amsterdam vanaf 15.00 uur in de Tolhuistuin!

Meer evenementen