info@sociaalwerkkoepelamsterdam.nl

Uitnodiging online HARRIE training: makkelijker begeleiden op de werkvloer

Wanneer een werknemer met een arbeidsbeperking goed wordt ondersteund door een collega, stijgt de kans op succesvol participeren op de werkvloer flink.

Begeleidt u iemand met een arbeidsbeperking en wilt u hierbij wat meer tools om de samenwerking makkelijker te maken?

 

Wij nodigen u of één van uw medewerkers uit om de 1-daagse online HARRIE training te volgen. Een collega die is begonnen een Amsterdammer met een arbeidsbeperking te begeleiden of dit al enige tijd doet; een buddy of het aanspreekpunt op de werkvloer. Dat kan een collega zijn of een direct leidinggevende, die dagelijks met de collega te maken heeft.

 

Wie is HARRIE?

HARRIE is de ideale collega-werknemer van iemand met een arbeidsbeperking die de directe begeleiding biedt. Deze collega-werknemer moet over bepaalde kwaliteiten beschikken. Deze kwaliteiten zitten verstopt in de naam HARRIE. HARRIE staat namelijk voor: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk.

 

Wat heeft u aan de training

Deelnemers aan de HARRIE training krijgen informatie, theorieën, praktijkvoorbeelden en tools om hen te helpen bij de begeleiding. Daarnaast is er in de training ook veel ruimte om ervaringen, ideeën en oplossingen uit te wisselen. Ook je rol als begeleider komt aan de orde, waar ligt de grens van de begeleiding bijvoorbeeld. En wanneer schakel je een professional in.

 

Waar en wanneer

We bieden de training kosteloos aan en is online.

 

Aanmelden

Begeleidt u iemand met een arbeidsbeperking  en wilt u hierbij wat meer tools om de samenwerking makkelijker te maken? Meld u dan hieronder aan. Voor meer info neem contact op met Romaysa Es-soussi, r.essoussi@amsterdam.nl, 06-28029667.Aanmelding HARRIE training 13 januari 2022

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*

Informatie

do 13 januari 2022

09:00 t/m 15:00

Online

Agenda

do 13 januari 2022

Lees meer over Uitnodiging online HARRIE training: makkelijker begeleiden op de werkvloer

Wanneer een werknemer met een arbeidsbeperking goed wordt ondersteund door een collega, stijgt de kans op succesvol participeren op de werkvloer flink.

Meer evenementen