Uitnodiging Harrie training, makkelijker begeleiden op de werkvloer

Wanneer een werknemer met een arbeidsbeperking goed wordt ondersteund door een collega, stijgt de kans op succesvol participeren op de werkvloer flink.

Begeleidt u iemand met een arbeidsbeperking en wilt u hierbij wat meer tools om de samenwerking makkelijker te maken?

 

Wij nodigen u of één van uw medewerkers uit om de Harrie training te volgen. Een collega die is begonnen een Amsterdammer met een arbeidsbeperking te begeleiden of dit al enige tijd doet; een buddy of het aanspreekpunt op de werkvloer. Dat kan een collega zijn of een direct leidinggevende, die dagelijks met de collega te maken heeft.

 

Wie is Harrie?

Harrie is de ideale collega-werknemer van iemand met een arbeidsbeperking die de directe begeleiding biedt. Deze collega-werknemer moet over bepaalde kwaliteiten beschikken. Deze kwaliteiten zitten verstopt in de naam Harrie. Harrie staan namelijk voor: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk.

 

Wat heeft u aan de training

Deelnemers aan de Harrie training krijgen informatie, theorieën, praktijkvoorbeelden en tools om hen te helpen bij de begeleiding. Daarnaast is er in de training ook veel ruimte om ervaringen, ideeën en oplossingen uit te wisselen. Ook je rol als begeleider komt aan de orde, waar ligt de grens van de begeleiding bijvoorbeeld. En wanneer schakel je een professional in.

 

Waar en wanneer

De training duurt twee dagen; 12 november en 10 december van 09.00 tot 15.00 uur op de Jan van Galenstraat 323, Amsterdam. Voor de lunch wordt gezorgd.

Normaal kost de training € 450, maar als kennismaking voor een van uw medewerkers bieden we de training kostenloos aan.

 

Aanmelden

Begeleidt u iemand met een arbeidsbeperking  en wilt u hierbij wat meer tools om de samenwerking makkelijker te maken? Meldt u dan aan bij Romaysa Es-soussi, r.essoussi@amsterdam.nl, 06-28029667.Informatie

di 12 november 2019

09:00 t/m 15:00

Jan van Galenstraat 323

1056 CH Amsterdam