Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

De HARRIE training is bedoeld voor een collega-werknemer die samenwerkt met een medewerker wiens talenten beter tot zijn recht komen als hij extra steun van een collega krijgt en/of iets meer tijd krijgt voor zijn (aangepaste) werkzaamheden.

De redenen voor deze uitnodiging voor de HARRIE training

 • Wanneer collega’s elkaar goed ondersteunen, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink!
 • Heeft u een collega die extra tijd en/of ondersteuning krijgt om zijn werkzaamheden goed uit te voeren en wilt u er aan bijdragen dat zijn haar talenten beter tot zijn recht komen?
 • Bent u soms op zoek naar wat meer tools om de samenwerking met hem of haar makkelijker te maken?

Lees dan verder.

Dit is een uitnodiging voor u of één van uw medewerkers om de 1-daagse HARRIE training te volgen.

Wie zijn de deelnemers?

De deelnemers aan de training zijn bijvoorbeeld:

 1. De collega die een medewerker inwerkt die net dat beetje extra nodig heeft.
 2. Of de medewerker die al enige tijd samenwerkt met een collega die daar behoefte aan heeft.
 3. Hij of zij is dan ook een buddy of het aanspreekpunt op de werkvloer.
 4. Dat kan een collega zijn. Maar ook een direct leidinggevende die dagelijks met de collega te maken heeft.

Wie is HARRIE?

HARRIE is de ideale collega-werknemer die tijd vrijmaakt en openstaat voor de speciale vaardigheden van de andere medewerker. Het komt goed van pas als deze collega-werknemer over bepaalde kwaliteiten beschikt. Deze kwaliteiten zitten verstopt in de naam. HARRIE staat namelijk voor:

 • Hulpvaardig
 • Alert
 • Realistisch
 • Rustig
 • Instruerend
 • Eerlijk

Wat biedt de HARRIE training?

Na de HARRIE training beschikt de collega-werknemer over extra mogelijkheden en handvatten voor de samenwerking. Die zorgen er namelijk vervolgens voor dat iedereen het eigen talent kan inzetten. En naar eigen vermogen het beste van zichzelf kan laten zien. Deelnemers krijgen tijdens de training:

 • informatie
 • theorieën
 • praktijkvoorbeelden
 • tools voor een soepele samenwerking

Daarnaast is er in de training ook veel ruimte om ervaringen, ideeën en oplossingen uit te wisselen.

Wat is de rol van de HARRIE?

Ook de rol als HARRIE begeleider komt aan de orde. Waar ligt de grens tussen collegiaal met elkaar omgaan en de steun die een collega-werknemer biedt bijvoorbeeld? En wanneer is het nodig een jobcoach of een andere professional in te schakelen?

Waar en wanneer?

De gemeente Amsterdam biedt deze eendaagse training ter waarde van 275,- euro kosteloos aan. Deelname is dan ook verplicht, zodra de collega-werknemer is aangemeld. Kijk in het uitklap venster in het inschrijfformulier welke data nog openstaan. Daarin is ook te zien of de training op locatie is of online.

Reageer ook op deze uitnodiging voor de Harrie training!

Heeft u een collega van wie u het talent nog niet goed kunt benutten? En wilt u hierbij wat meer tools om de samenwerking makkelijker te maken? Meld u dan hieronder via het aanmeldformulier aan. Voor meer info neemt u contact op met projectmanager Anneke Broekman, harrie@amsterdam.nl, mobiel telefoonnummer 06-3334 1985.

Aanmelding HARRIE training 2023

"*" geeft vereiste velden aan

Informatie

do 5 oktober 2023

09:45 t/m 15:45

live

Agenda

do 5 oktober 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 2 november 2023

Lees meer over Herfst Event 2023 – ‘Samen maken we meer impact!’

Meld je nu aan! Een event vol informatie over de ontwikkelingen in sociaal werk, informatie- en werksessies en vrolijke eyeopeners over hoe je anders kijkt naar talent. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

do 16 november 2023

Lees meer over Harrie terugkomochtenden

De Harrie terugkomochtenden zijn bedoeld voor Harries die eerder dit jaar de 1-daagse Amsterdamse Harrie-training gevolgd hebben.

Meer evenementen