Dag van de 1000 voorbeelden

Er komt een landelijk evenement in Den Haag. Ook worden er door het hele land speciale events en bijeenkomsten georganiseerd. Dit doen we samen met de werkgeversservicepunten en regionale verenigingen.

Om te bedanken en te inspireren
Wij zetten goede voorbeelden van inclusief ondernemen graag in het zonnetje. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers, die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben. Omdat de beweging naar inclusief ondernemen er een is van voldoening, verrijking en verbinding. En om die beweging in gang te houden.

De Dag van de 1000 Voorbeelden vindt plaats op 14 maart 2019.

https://www.opnaarde100000.nl/dag-van-de-duizend-voorbeelden/

Informatie

do 14 maart 2019

t/m

Agenda

di 31 oktober 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 2 november 2023

Lees meer over Herfst Event 2023 – ‘Samen maken we meer impact!’

Meld je nu aan! Een event vol informatie over de ontwikkelingen in sociaal werk, informatie- en werksessies en vrolijke eyeopeners over hoe je anders kijkt naar talent. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

do 16 november 2023

Lees meer over Harrie terugkomochtenden

De Harrie terugkomochtenden zijn bedoeld voor Harries die eerder dit jaar de 1-daagse Amsterdamse Harrie-training gevolgd hebben.

Meer evenementen