Digitale Netwerkborrel 16 maart


Wilt u samen met werkgevers, HR-managers en andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam kennis delen over inclusief werven en werken? Dat kan! En wel tijdens onze Digitale Netwerkborrel op donderdag 16 maart van 16.00 tot 17.00 uur.

Programma

Wat gaan we doen?
Naast al je vragen over sociaal werk is er tijdens deze editie speciale aandacht voor de verschillende vormen van ondersteuning die werknemers nodig kunnen hebben en hoe de gemeente werkgevers daarin faciliteert, zoals met schuldhulpverlening.

Caroline Roodenburg, projectleider Bereik en Instroom Schuldhulpverlening, vertelt over hoe de gemeente ondersteuning kan bieden als uw medewerker te maken heeft met schuldproblematiek en beantwoordt vragen hierover.

Daarnaast biedt de borrel ruimte voor het delen van kennis, ervaringen en tips, het stellen van vragen en het leggen van contacten met andere partners. Waar loop jij tegenaan in jouw organisatie? Waar heb je vragen over? Met wie zou je in kleiner verband nog eens willen sparren? Of waar heb je behoefte aan op het gebied van sociaal werk? En natuurlijk horen we ook heel graag over jouw successen.

Aanmelden voor de Digitale Netwerkborrel op donderdag 16 maart voor kan via onderstaand inschrijfformulier. Leuk als je erbij kunt zijn!

Aanmelden Digitale Netwerkborrel 16 maart

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie

do 16 maart 2023

16:00 t/m 17:00

Online

Agenda

di 11 april 2023

Lees meer over Digitale in- en doorstroomsessie

Tijdens deze sessie verbinden we netwerkpartners die passende werkplekken hebben met werkzoekenden die een doelgroepindicatie hebben of die via de praktijkroute instromen.

wo 17 mei 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

wo 13 september 2023

Lees meer over Harrie terugkomochtenden

De Harrie terugkomochtenden zijn bedoeld voor Harries die eerder dit jaar de 1-daagse Amsterdamse Harrie-training gevolgd hebben.

Meer evenementen