Digitale Netwerkborrel: Kick-off 2023

Wilt u samen met ondernemers, HR-managers en andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam kennis delen over inclusief werven en werken? Dat kan!


We nodigen alle partners en geïnteresseerde bedrijven graag uit om samen met Sociaal Werkkoepel Amsterdam het jaar 2023 af te trappen.

Heb je interesse? Je bent meer dan welkom tijdens onze Digitale Netwerkborrel op dinsdag 31 januari van 16.00 tot 17.00 uur.


Programma


Sociaal Werkkoepel is in 2022 positief geëvalueerd en gaat graag met haar partners in gesprek over de aandachtspunten en de plannen en activiteiten voor 2023.

Daarnaast biedt de netwerkborrel ruimte voor het delen van kennis, ervaringen en tips, het stellen van vragen en het leggen van contacten met andere partners. Waar loop jij tegenaan in jouw organisatie? Waar heb je vragen over? Met wie zou je in kleiner verband nog eens willen sparren? Of waar heb je behoefte aan op het gebied van sociaal werk? Deel het tijdens de digitale netwerkborrel! En natuurlijk horen we ook heel graag over jouw successen!


Aanmelden


Aanmelden voor de Digitale Netwerkborrel voor kan via onderstaand inschrijfformulier.
Leuk als u er bij kunt zijn!


Informatie

di 31 januari 2023

16:00 t/m 17:00

Online

Agenda

di 11 juni 2024

Lees meer over Aanmelding Lente Event 2024: ‘Wat heb je nodig?’

Meld je nu aan! Op 11 juni biedt ons Lente Event een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en informeren over de laatste stand van zaken binnen het netwerk van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

wo 19 juni 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

Meer evenementen