Digitale Netwerkborrel: Kick-off 2023

Wilt u samen met ondernemers, HR-managers en andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam kennis delen over inclusief werven en werken? Dat kan!


We nodigen alle partners en geïnteresseerde bedrijven graag uit om samen met Sociaal Werkkoepel Amsterdam het jaar 2023 af te trappen.

Heb je interesse? Je bent meer dan welkom tijdens onze Digitale Netwerkborrel op dinsdag 31 januari van 16.00 tot 17.00 uur.


Programma


Sociaal Werkkoepel is in 2022 positief geëvalueerd en gaat graag met haar partners in gesprek over de aandachtspunten en de plannen en activiteiten voor 2023.

Daarnaast biedt de netwerkborrel ruimte voor het delen van kennis, ervaringen en tips, het stellen van vragen en het leggen van contacten met andere partners. Waar loop jij tegenaan in jouw organisatie? Waar heb je vragen over? Met wie zou je in kleiner verband nog eens willen sparren? Of waar heb je behoefte aan op het gebied van sociaal werk? Deel het tijdens de digitale netwerkborrel! En natuurlijk horen we ook heel graag over jouw successen!


Aanmelden


Aanmelden voor de Digitale Netwerkborrel voor kan via onderstaand inschrijfformulier.
Leuk als u er bij kunt zijn!


Digitale netwerkborrel: Kick-off 2023 - 31 januari 2023

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie

di 31 januari 2023

16:00 t/m 17:00

Online

Agenda

di 31 januari 2023

Lees meer over Digitale Netwerkborrel: Kick-off 2023

We nodigen je graag uit om samen met ons en andere partners van Sociaal Werkkoepel Amsterdam het jaar 2023 af te trappen! Een mooi en praktisch moment om met o.a. HR-managers en andere werkgevers informatie te delen over inclusief werven en werken.

do 16 februari 2023

Lees meer over Winter Event

Anders kijken naar talent. Hoe doe je dat nou? Daar gaan we op donderdag 16 februari het antwoord op geven tijdens het Winter Event van Sociaal Werkkoepel Amsterdam vanaf 15.00 uur in de Tolhuistuin!

do 23 februari 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

Meer evenementen