Digitale Netwerkborrel 29 september voor alle partners

Tijdens de digitale netwerkborrel delen we samen kennis uit. We bespreken bovendien de thema’s die van belang zijn voor meer inclusie op de werkvloer en voor steun aan werknemers met een arbeidsbeperking.

Na het succes van de afgelopen digitale netwerkborrels plannen we graag voor alle partners op donderdag 29 september a.s. nog een uurtje in van 4 tot 5 uur via MS Teams voor de digitale ‘borrel’.

Digitale netwerkborrel voor het delen van kennis

We nemen dan volop de tijd voor het delen van onze kennis. De digitale netwerkborrel is bovendien meteen een goede gelegenheid voor de uitbreiding van het netwerk. Ook kaarten we een aantal onderwerpen aan waarover in eerdere bijeenkomsten de behoefte is uitgesproken.

Verslag laatste netwerkborrel

Meer weten over wat we bespreken tijdens een bijeenkomst? Zie ook een van de verslagen van onze netwerkborrel voor de nieuwste partners van 12 mei jl.

Word ook partner!

Ook interesse om partner te worden (kosteloos)? Kijk hier voor meer info. En sluit ook aan bij het netwerk van de Sociaal Werkkoepel. Voor meer informatie over de al aangesloten partners, klik hier. Op de website zijn ook interviews te vinden over de partners die wij in ons netwerk hebben mogen verwelkomen. Het zou mooi zijn als wij ook uw organisatie onder de aandacht kunnen brengen, zodra u partner bent geworden.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via onderstaand inschrijfformulier. Leuk als u er bij kunt zijn!

Digitale Netwerkborrel 29 september 2022

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie

do 22 september 2022

16:00 t/m 17:00

Online

Agenda

di 13 september 2022

Lees meer over Digitale in- en doorstroomsessie

Digitale in- en doorstroomsessies

di 4 oktober 2022

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

Meer evenementen