Digitale Netwerkborrel 17 november voor alle partners

Wilt u samen met meer werkgevers, HR-managers en andere partners van de Sociaal Werkkoepel kennis delen over inclusief werven en werken? Dat kan! En wel tijdens onze Digitale netwerkborrel op 17 november van 16.00 tot 17.00 uur.

Thema: ‘Welke mogelijkheden zijn er voor werkgevers om opleidingen en praktijkleren in te zetten op de werkvloer voor mensen met een ondersteuningsbehoefte?’.

In het programma is veel ruimte voor eigen inbreng om van elkaar te kunnen leren. Met een gezamenlijk doel: meer duurzaam werk voor Amsterdammers met een ondersteuningsbehoefte.

Wat gaan we doen?

We starten met een korte update van de Sociaal Werkkoepel over waar we staan op het gebied van sociaal werk in Amsterdam en praten jullie bij over de plannen en activiteiten voor de komende periode. Graag horen we ook jullie input daarvoor! Dan gaan we over naar het tweede deel van het programma, waarin Annemarie Klip een korte presentatie zal geven over de mogelijkheden voor werkgevers om opleidingen en praktijkleren voor de doelgroep sociaal werk in te zetten.

Er is ruimte voor het delen van kennis, ervaringen en tips, het stellen van vragen en het leggen van contacten met andere partners. Waar loop jij tegenaan in jouw organisatie? Waar heb je vragen over? Met wie zou je in kleiner verband nog eens willen sparren. Of waar heb je behoefte aan op het gebied van sociaal werk? Deel het tijdens de digitale netwerkborrel! En natuurlijk horen we ook heel graag over jouw successen.

Lees voor een korte indruk deze post op LinkedIn van de vorige netwerkborrel op 29 september.

Word ook partner!

Ook interesse om partner te worden (kosteloos)? Kijk hier voor meer info. En sluit ook aan bij het netwerk van de Sociaal Werkkoepel. Voor meer informatie over de al aangesloten partners, klik hier. Op de website zijn ook interviews te vinden over de partners die wij in ons netwerk hebben mogen verwelkomen. Het zou mooi zijn als wij ook uw organisatie onder de aandacht kunnen brengen, zodra u partner bent geworden.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via onderstaand inschrijfformulier. Leuk als u er bij kunt zijn!

Informatie

do 17 november 2022

16:00 t/m 17:00

Online

Agenda

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

di 9 juli 2024

Lees meer over Digitale in- en doorstroomsessie

Elke tweede dinsdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur. Ben je werkgever en heb je werknemers met ondersteuningsbehoefte die op zoek zijn naar een opvolgende baan? Of heb je een baan met begeleiding beschikbaar? Dan ben je van harte welkom tijdens de in- en doorstroomsessie!

do 11 juli 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

Meer evenementen