Digitale Netwerksessie 11 mei


Speciaal voor onze partners en andere geïnteresseerden organiseren we weer een digitale netwerksessie. Je bent meer dan welkom op donderdag 11 mei van 16.00 tot 17.00 uur!


Programma

Deze keer is het thema:
Subsidies en regelingen die het makkelijker maken om mensen met een ondersteuningsbehoefte in dienst te hebben en te houden.


Sommige werkgevers weten hun weg goed te vinden binnen de vele regelingen en subsidies. Je hebt o.a. loonkostensubsidie, loondispensatie, loonkostenvoordeel, job-coaching en forfaitaire loonkostensubsidie via de praktijkroute.


Andere partners hebben behoefte aan een opfrismoment: welke regelingen zijn er precies en passen bij jouw situatie? Het WSP-subsidiefilter kan je al flink op weg helpen.


Omdat we in een uur tijd niet alle regelingen gedetailleerd kunnen uitlichten, horen we graag van te voren of er specifieke vraagstukken zijn die we in de sessie kunnen bespreken. Je kan je vraag mailen naar ons secretariaat – Susanne van Lieshout.


Ook biedt de sessie ruimte voor het delen van kennis, ervaringen en tips. Waar loop jij tegenaan in jouw organisatie? Waar zou je nog eens dieper op in willen gaan? 


Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Wij kijken ernaar uit om je op de 11e digitaal te ontmoeten!

Informatie

do 11 mei 2023

16:00 t/m 17:00

Online

Agenda

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

di 9 juli 2024

Lees meer over Digitale in- en doorstroomsessie

Elke tweede dinsdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur. Ben je werkgever en heb je werknemers met ondersteuningsbehoefte die op zoek zijn naar een opvolgende baan? Of heb je een baan met begeleiding beschikbaar? Dan ben je van harte welkom tijdens de in- en doorstroomsessie!

do 11 juli 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

Meer evenementen