Hoeveel Pantar zit er in jou?

Benieuwd naar hoeveel Pantar er in jou zit? Zet dan alvast woensdagmiddag 19 juni in je agenda voor de open dag van Pantar. Van 13.00 – 15.30 uur openen we voor jou onze deuren op de locaties Kriekenoord 3 in Diemen en op de Seineweg 10 en Strekkerweg 51 in Amsterdam.

Ontmoet onze medewerkers, laat je rondleiden, bekijk demonstraties van ons werk en doe mee aan workshops: van chocolade wegen en inpakken, tot stekjes steken, bladblazen of mozaïeken. Uiteraard kun je deze middag met ons in gesprek over hoe we samen werken aan de ontwikkeling van onze medewerkers en het is om bij en met Pantar te werken.

We heten je graag welkom, aanmelden hoeft niet.

Dit evenement is gesloten

Informatie

wo 19 juni 2019

13:00 t/m 15:30

Kriekenoord in Diemen en op de Seineweg en Strekkerweg in Amsterdam

Amsterdam en Diemen

Agenda

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

di 9 juli 2024

Lees meer over Digitale in- en doorstroomsessie

Elke tweede dinsdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur. Ben je werkgever en heb je werknemers met ondersteuningsbehoefte die op zoek zijn naar een opvolgende baan? Of heb je een baan met begeleiding beschikbaar? Dan ben je van harte welkom tijdens de in- en doorstroomsessie!

do 11 juli 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

Meer evenementen