Inspiratiesessie inclusief werkgeverschap en realiseren banenafspraak voor schoolbesturen in Amsterdam

Door de waan van de dag is de banenafspraak bij sommige schoolbesturen misschien naar de achtergrond verdwenen. Op dit moment is een baan voor iemand met een arbeidsbeperking echter extra belangrijk. Daarom organiseren PO-Raad en VO-raad op vrijdag 6 november samen met de Sociaal Werkkoepel Amsterdam en het WSP Groot Amsterdam een online inspiratiesessie over inclusief werkgeverschap voor schoolbestuurders.

De inspiratiesessie is bedoeld voor schoolbesturen in Amsterdam die meer werk willen maken van de banenafspraak. Na afloop heeft u een helder beeld van waar u met uw schoolbestuur mee aan de slag kunt om meer werk voor mensen met een arbeidsbeperking te realiseren. Ook leert u professionals kennen die u kunnen ondersteunen om inclusief werkgeverschap verder op te pakken.

Informatie

vr 6 november 2020

10:30 t/m 12:00

Agenda

di 13 december 2022

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 16 februari 2023

Lees meer over Winter Event

Anders kijken naar talent. Hoe doe je dat nou? Daar gaan we op donderdag 16 februari het antwoord op geven tijdens het Winter Event van Sociaal Werkkoepel Amsterdam vanaf 15.00 uur in de Tolhuistuin!

Meer evenementen