Inspiratiesessie inclusief werkgeverschap en realiseren banenafspraak voor schoolbesturen in Amsterdam

Door de waan van de dag is de banenafspraak bij sommige schoolbesturen misschien naar de achtergrond verdwenen. Op dit moment is een baan voor iemand met een arbeidsbeperking echter extra belangrijk. Daarom organiseren PO-Raad en VO-raad op vrijdag 6 november samen met de Sociaal Werkkoepel Amsterdam en het WSP Groot Amsterdam een online inspiratiesessie over inclusief werkgeverschap voor schoolbestuurders.

De inspiratiesessie is bedoeld voor schoolbesturen in Amsterdam die meer werk willen maken van de banenafspraak. Na afloop heeft u een helder beeld van waar u met uw schoolbestuur mee aan de slag kunt om meer werk voor mensen met een arbeidsbeperking te realiseren. Ook leert u professionals kennen die u kunnen ondersteunen om inclusief werkgeverschap verder op te pakken.

Informatie

vr 6 november 2020

10:30 t/m 12:00

Agenda

di 31 oktober 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 2 november 2023

Lees meer over Herfst Event 2023 – ‘Samen maken we meer impact!’

Meld je nu aan! Een event vol informatie over de ontwikkelingen in sociaal werk, informatie- en werksessies en vrolijke eyeopeners over hoe je anders kijkt naar talent. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

do 16 november 2023

Lees meer over Harrie terugkomochtenden

De Harrie terugkomochtenden zijn bedoeld voor Harries die eerder dit jaar de 1-daagse Amsterdamse Harrie-training gevolgd hebben.

Meer evenementen