Inspiratiesessie inclusief werkgeverschap en realiseren banenafspraak voor schoolbesturen in Amsterdam

Door de waan van de dag is de banenafspraak bij sommige schoolbesturen misschien naar de achtergrond verdwenen. Op dit moment is een baan voor iemand met een arbeidsbeperking echter extra belangrijk. Daarom organiseren PO-Raad en VO-raad op vrijdag 6 november samen met de Sociaal Werkkoepel Amsterdam en het WSP Groot Amsterdam een online inspiratiesessie over inclusief werkgeverschap voor schoolbestuurders.

De inspiratiesessie is bedoeld voor schoolbesturen in Amsterdam die meer werk willen maken van de banenafspraak. Na afloop heeft u een helder beeld van waar u met uw schoolbestuur mee aan de slag kunt om meer werk voor mensen met een arbeidsbeperking te realiseren. Ook leert u professionals kennen die u kunnen ondersteunen om inclusief werkgeverschap verder op te pakken.

Informatie

vr 6 november 2020

10:30 t/m 12:00

Agenda

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

di 9 juli 2024

Lees meer over Digitale in- en doorstroomsessie

Elke tweede dinsdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur. Ben je werkgever en heb je werknemers met ondersteuningsbehoefte die op zoek zijn naar een opvolgende baan? Of heb je een baan met begeleiding beschikbaar? Dan ben je van harte welkom tijdens de in- en doorstroomsessie!

do 11 juli 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

Meer evenementen