Intervisiegroep Interne Jobcoaches

Ben je interne jobcoach en heb je behoefte aan intervisie?  

Voor interne jobcoaches in dienst bij een werkgever is in Amsterdam een intervisiegroep gestart. Het gaat om Noloc-gecertificeerde jobcoaches die collega-werknemers met ondersteuningsbehoefte op de werkvloer begeleiden. Tijdens de intervisie wordt casuïstiek besproken volgens het Noloc-intervisiemodel.

De eerste bijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden. Er is nog één plek vrij in de groep! De volgende bijeenkomst is op 16 mei. Deelnemers: Saskia Vriesema (Foodlovers), Frits van den Noort (PostNL), Linda Sawor (Masdiensten), Koen Otten (Vermaat) en Walter Molemaker (Fun Forest).

Wil je aansluiten? Meld je aan via sociaalwerkkoepel@amsterdam.nl om vier keer per jaar deel te nemen aan deze intervisiegroep.

Bij meer animo kan Sociaal Werkkoepel Amsterdam een tweede intervisiegroep faciliteren (6 jobcoaches per groep).

Heb je vragen? Mail ons via sociaalwerkkoepel@amsterdam.nl   

Informatie

do 16 mei 2024

10:00 t/m 12:00

Wisselend

Agenda

di 14 mei 2024

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 16 mei 2024

Lees meer over Intervisiegroep Interne Jobcoaches

Speciaal voor Noloc-gecertificeerde interne jobcoaches is een intervisiegroep opgericht om de casuïstiek te bespreken volgens het Noloc-intervisiemodel.

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

Meer evenementen