Lunchtalk 24 mei: wil je ook weten wat de Harrie© is?

Harrie© is ontwikkeld door CNV jongeren. De Sociaal Werkkoepel organiseert voor werkgevers een ingekorte training van een dag (zonder certificaat). Bij CNV jongeren duurt de training 2 dagen en is natuurlijk uitgebreider. (en met certificaat)

Wil je ook weten wat de Harrie© is?

Voor iedereen die meer wil weten over de ondersteuning door een Harrie voor klanten/werknemers die niet zelfstandig het minimumloon kunnen verdienen. Voor hen organiseren wij op dinsdag 24 mei van 12.30 – 13.15 uur een lunchtalk.

Een tipje van de sluier: de Harrie is een collega die deze kwaliteiten heeft:

  • Hulpvaardig
  • Alert
  • Realistisch
  • Rustig
  • Instruerend
  • Eerlijk

Deze eigenschappen helpen om bij een werkgever de ideale collega te worden voor een medewerker met een ondersteuningsbehoefte. Naast de begeleiding van een jobcoach helpt de Harrie om de talenten van de werknemer optimaal te benutten.

Als klanten de goede ondersteuning van een collega op de werkvloer krijgen is de kans op een succesvolle plaatsing groter en daarmee is de plaatsing vaker duurzaam. De werkgever of inlener is meer tevreden over de plaatsing en het is fijner werken voor de werknemer. We gunnen iedereen met ondersteuningsbehoefte een Harrie op het werk!

Lunchtalk 24 mei

Broodje en folder voor werkgevers

Hoe ziet de ‘Harrie helpt’ training van CNV jongeren eruit? Daarover vertellen we je alles op 24 mei. Na deze lunchtalk kun jij bij de werkgevers vertellen, wat de kosteloze training inhoudt. En je kunt de nieuwe folder voor werkgevers over de Harrie-training meenemen. Wij zorgen voor een broodje.

Aanmelden voor de lunchtalk?

De live lunchtalk wordt georganiseerd op de Jan van Galenstraat 323 door de Sociaal Werkkoepel Amsterdam op 24 mei van 12.30 – 13.15 uur. Je kunt je tot en met dinsdag 17 mei aanmelden bij: harrie@amsterdam.nl.

Informatie

di 24 mei 2022

12:30 t/m 13:15

Jan van Galenstraat 323

Amsterdam

Agenda

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

di 9 juli 2024

Lees meer over Digitale in- en doorstroomsessie

Elke tweede dinsdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur. Ben je werkgever en heb je werknemers met ondersteuningsbehoefte die op zoek zijn naar een opvolgende baan? Of heb je een baan met begeleiding beschikbaar? Dan ben je van harte welkom tijdens de in- en doorstroomsessie!

do 11 juli 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

Meer evenementen