MBO praktijkleren op de werkvloer

Online workshop voor iedereen die mensen begeleidt die geen startkwalificatie hebben en toch een erkend document willen behalen.

Wat zijn de mogelijkheden van MBO praktijkleren voor werkzoekenden en werkenden zonder startkwalificatie? Wat is zo’n MBO praktijkverklaring nu precies? Mensen uit de praktijk vertellen wat nodig en mogelijk is. We nemen je mee in het ontstaan van de pilot, wat er nu in onze arbeidsmarktregio mogelijk is en wat ervoor nodig is om praktijkleren aan te bieden.

Aanmelden kan hier

Informatie

di 18 mei 2021

11:00 t/m 12:30

Online

Agenda

di 31 januari 2023

Lees meer over Digitale Netwerkborrel: Kick-off 2023

We nodigen je graag uit om samen met ons en andere partners van Sociaal Werkkoepel Amsterdam het jaar 2023 af te trappen! Een mooi en praktisch moment om met o.a. HR-managers en andere werkgevers informatie te delen over inclusief werven en werken.

do 16 februari 2023

Lees meer over Winter Event

Anders kijken naar talent. Hoe doe je dat nou? Daar gaan we op donderdag 16 februari het antwoord op geven tijdens het Winter Event van Sociaal Werkkoepel Amsterdam vanaf 15.00 uur in de Tolhuistuin!

do 23 februari 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

Meer evenementen