MBO praktijkleren op de werkvloer

Online workshop voor iedereen die mensen begeleidt die geen startkwalificatie hebben en toch een erkend document willen behalen.

Wat zijn de mogelijkheden van MBO praktijkleren voor werkzoekenden en werkenden zonder startkwalificatie? Wat is zo’n MBO praktijkverklaring nu precies? Mensen uit de praktijk vertellen wat nodig en mogelijk is. We nemen je mee in het ontstaan van de pilot, wat er nu in onze arbeidsmarktregio mogelijk is en wat ervoor nodig is om praktijkleren aan te bieden.

Aanmelden kan hier

Informatie

di 18 mei 2021

11:00 t/m 12:30

Online

Agenda

di 11 juni 2024

Lees meer over Aanmelding Lente Event 2024: ‘Wat heb je nodig?’

Meld je nu aan! Op 11 juni biedt ons Lente Event een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en informeren over de laatste stand van zaken binnen het netwerk van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

wo 19 juni 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

Meer evenementen