Online Pitch & Match Markt

8 december van 13.00 – 16.00 uur

Onder het motto ‘Geef je kans op werk een boost!’ wordt in Amsterdam voor iedereen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie de jaarlijkse Pitch en Match markt georganiseerd. De Sociaal Werkkoepel Amsterdam werkt hierin samen met een groot aantal maatschappelijke organisaties.

Het is dit jaar een helemaal digitale bijeenkomst waar kandidaten en werkgevers zich vrijblijvend aan elkaar kunnen presenteren. Dit kan bijvoorbeeld door digitaal te pitchen tijdens het event of door vertoning van een van te voren opgenomen film.

En natuurlijk is het ook mogelijk om in aparte digitale sessies met elkaar kennis te maken. Bovendien zijn er professionals beschikbaar om te adviseren of een vervolgafspraak mee te maken.

Meer informatie krijgen kan via werkdichterbij@arkin.nl.

Informatie

di 8 december 2020

13:00 t/m 16:00

Agenda

do 5 oktober 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 2 november 2023

Lees meer over Herfst Event 2023 – ‘Samen maken we meer impact!’

Meld je nu aan! Een event vol informatie over de ontwikkelingen in sociaal werk, informatie- en werksessies en vrolijke eyeopeners over hoe je anders kijkt naar talent. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

do 16 november 2023

Lees meer over Harrie terugkomochtenden

De Harrie terugkomochtenden zijn bedoeld voor Harries die eerder dit jaar de 1-daagse Amsterdamse Harrie-training gevolgd hebben.

Meer evenementen