Online Pitch & Match Markt

8 december van 13.00 – 16.00 uur

Onder het motto ‘Geef je kans op werk een boost!’ wordt in Amsterdam voor iedereen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie de jaarlijkse Pitch en Match markt georganiseerd. De Sociaal Werkkoepel Amsterdam werkt hierin samen met een groot aantal maatschappelijke organisaties.

Het is dit jaar een helemaal digitale bijeenkomst waar kandidaten en werkgevers zich vrijblijvend aan elkaar kunnen presenteren. Dit kan bijvoorbeeld door digitaal te pitchen tijdens het event of door vertoning van een van te voren opgenomen film.

En natuurlijk is het ook mogelijk om in aparte digitale sessies met elkaar kennis te maken. Bovendien zijn er professionals beschikbaar om te adviseren of een vervolgafspraak mee te maken.

Meer informatie krijgen kan via werkdichterbij@arkin.nl.

Informatie

di 8 december 2020

13:00 t/m 16:00

Agenda

do 25 juli 2024

Lees meer over Meld je nu aan! Intervisiegroep Interne Jobcoaches; focus ontwikkeling werknemer binnen bedrijf

Er is nog één plek vrij! Speciaal voor Noloc-gecertificeerde interne jobcoaches is een intervisiegroep opgericht om de casuïstiek te bespreken volgens het Noloc-intervisiemodel.

wo 25 september 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

wo 9 oktober 2024

Lees meer over Harrie terugkomochtenden

De Harrie terugkomochtenden zijn bedoeld voor Harries die eerder dit jaar de 1-daagse Amsterdamse Harrie-training gevolgd hebben.

Meer evenementen