Online Pitch & Match Markt

8 december van 13.00 – 16.00 uur

Onder het motto ‘Geef je kans op werk een boost!’ wordt in Amsterdam voor iedereen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie de jaarlijkse Pitch en Match markt georganiseerd. De Sociaal Werkkoepel Amsterdam werkt hierin samen met een groot aantal maatschappelijke organisaties.

Het is dit jaar een helemaal digitale bijeenkomst waar kandidaten en werkgevers zich vrijblijvend aan elkaar kunnen presenteren. Dit kan bijvoorbeeld door digitaal te pitchen tijdens het event of door vertoning van een van te voren opgenomen film.

En natuurlijk is het ook mogelijk om in aparte digitale sessies met elkaar kennis te maken. Bovendien zijn er professionals beschikbaar om te adviseren of een vervolgafspraak mee te maken.

Meer informatie krijgen kan via werkdichterbij@arkin.nl.

Informatie

di 8 december 2020

13:00 t/m 16:00

Agenda

di 13 december 2022

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 16 februari 2023

Lees meer over Winter Event

Anders kijken naar talent. Hoe doe je dat nou? Daar gaan we op donderdag 16 februari het antwoord op geven tijdens het Winter Event van Sociaal Werkkoepel Amsterdam vanaf 15.00 uur in de Tolhuistuin!

Meer evenementen