Zomerbijeenkomst 4 juli

Een zomerbijeenkomst in Amsterdam voor partners van de Sociaal Werkkoepel en iedereen die er interesse in heeft om te zorgen dat Amsterdammers met een arbeidsbeperking of (tijdelijk) verminderde loonwaarde, passend en duurzaam aan het werk kunnen.

Programma:

15.00 uur Inloop

15.30 uur Spreker Henny van Egmond neemt ons mee in een inspirerende lezing in de wereld van samenwerking. Hij is schrijver van diverse boeken over nieuwe manieren van werken, organiseerde de afgelopen tien jaar diverse congressen over dit onderwerp en begeleidde in die periode meer dan 100 (internationale) organisaties bij het invoeren van een nieuwe werkstijl.

16.00 uur Marktplaats met thematafels over het Breed Offensief, Simpel Switchen, Sociale Inkoop en Modulair leren in het MBO. Een aantal partners presenteert hun expertise en ideeën voor samenwerking. En bij de matchingstafel van het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam kunt u uw vacature of kandidaat(profiel) bespreken.

17.00 uur Netwerkborrel

Freedom Lab, Plantage Middenlaan 60-62, Amsterdam. Aanmelden: sociaalwerkkoepel@amsterdam.nl

Het thema van de zomerbijeenkomst is Netwerksamenwerking

Informatie

do 4 juli 2019

15:00 t/m 17:00

Plantage Middenlaan 60-62

1018DH Amsterdam

Agenda

di 11 juni 2024

Lees meer over Aanmelding Lente Event 2024: ‘Wat heb je nodig?’

Meld je nu aan! Op 11 juni biedt ons Lente Event een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en informeren over de laatste stand van zaken binnen het netwerk van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

wo 19 juni 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

Meer evenementen