Zomerbijeenkomst 4 juli

Een zomerbijeenkomst in Amsterdam voor partners van de Sociaal Werkkoepel en iedereen die er interesse in heeft om te zorgen dat Amsterdammers met een arbeidsbeperking of (tijdelijk) verminderde loonwaarde, passend en duurzaam aan het werk kunnen.

Programma:

15.00 uur Inloop

15.30 uur Spreker Henny van Egmond neemt ons mee in een inspirerende lezing in de wereld van samenwerking. Hij is schrijver van diverse boeken over nieuwe manieren van werken, organiseerde de afgelopen tien jaar diverse congressen over dit onderwerp en begeleidde in die periode meer dan 100 (internationale) organisaties bij het invoeren van een nieuwe werkstijl.

16.00 uur Marktplaats met thematafels over het Breed Offensief, Simpel Switchen, Sociale Inkoop en Modulair leren in het MBO. Een aantal partners presenteert hun expertise en ideeën voor samenwerking. En bij de matchingstafel van het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam kunt u uw vacature of kandidaat(profiel) bespreken.

17.00 uur Netwerkborrel

Freedom Lab, Plantage Middenlaan 60-62, Amsterdam. Aanmelden: sociaalwerkkoepel@amsterdam.nl

Het thema van de zomerbijeenkomst is Netwerksamenwerking

Informatie

do 4 juli 2019

15:00 t/m 17:00

Plantage Middenlaan 60-62

1018DH Amsterdam

Agenda

do 5 oktober 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 2 november 2023

Lees meer over Herfst Event 2023 – ‘Samen maken we meer impact!’

Meld je nu aan! Een event vol informatie over de ontwikkelingen in sociaal werk, informatie- en werksessies en vrolijke eyeopeners over hoe je anders kijkt naar talent. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

do 16 november 2023

Lees meer over Harrie terugkomochtenden

De Harrie terugkomochtenden zijn bedoeld voor Harries die eerder dit jaar de 1-daagse Amsterdamse Harrie-training gevolgd hebben.

Meer evenementen