Save the date: digitaal Zomerevent Sociaal Werkkoepel

Ook zo benieuwd hoe de Amsterdamse inclusieve arbeidsmarkt eruit ziet in tijden van corona? En wat de anderhalve meter samenleving betekent voor inclusieve werkgevers en voor de Amsterdammers met een arbeidsbeperking die bij hen werken?

Neem dan op 25 juni van 15.00 – 16.30 uur deel aan het digitale zomerevent van Sociaal Werkkoepel Amsterdam!

Als netwerkorganisatie vinden wij het belangrijk om elkaar regelmatig te ontmoeten, kennis en ervaringen uit te wisselen en te inspireren. Daar geven we op veel verschillende manieren invulling aan. Onder andere door twee keer per jaar een event voor alle partners en andere belangstellenden te organiseren. Vanwege de corona maatregelen gaat het echter niet lukken om dit zomerevent op een mooie Amsterdamse locatie te laten plaatsvinden. Gelukkig zijn er wel innovatieve manieren om elkaar op een digitale manier toch te kunnen te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. Bijvoorbeeld over waar kansen liggen in de anderhalve meter samenleving. En over hoe je in deze tijden invulling kunt geven aan de begeleiding van werknemers. Deze en andere vraagstukken zullen aan bod komen in een gevarieerd programma dat wij momenteel aan het samenstellen zijn. Dus reserveer de datum alvast in je agenda. De officiële uitnodiging en de nadere invulling van het programma volgen nog.

Voor een impressie van het Zomerevent 2019, zie hier.
Voor een impressie van het Winterevent 2020, zie hier.

Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meld je via deze link aan voor onze nieuwsbrief die iedere twee maanden wordt verzonden.

Zomerevent

Informatie

do 25 juni 2020

15:00 t/m 16:30

Digitaal

Amsterdam