Seminar Kracht van Autisme

Autisme zakelijk bekeken
Onder leiding van dagvoorzitter Annemarie van Gaal komen uiteenlopende cases aan bod hoe autisme succesvol ingezet wordt in het bedrijfsleven. Aan het woord: Triodos, WEM, Madesmart, Schuberg Philis en de politie Den Haag. Dr. Jeanet Landsman geeft ons achtergronden over autisme in een werksetting en cabaretier Fabian Franciscus vertelt tot slot vol humor over zijn leven met autisme.

Voor wie
Het seminar is bedoeld voor beslissers, leidinggevenden, HR-adviseurs en MVO-managers.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden zie https://seminarkrachtvanautisme.nl

In deze tijden van schreeuwend tekort aan nieuwe medewerkers op het gebied van zakelijke dienstverlening slaan 5 bedrijven (de initiatiefnemers AutiTalent, CarapaxIT, ITvitae, Specialisterren en Swink) de handen ineen en tonen hoe je met mensen met autisme succesvol kunt zijn.

Informatie

di 2 april 2019

13:30 t/m 17:30

Schuberg Philis, Boeing Avenue 271

1119 PD Schiplhol-Rijk

Agenda

di 14 mei 2024

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 16 mei 2024

Lees meer over Intervisiegroep Interne Jobcoaches

Speciaal voor Noloc-gecertificeerde interne jobcoaches is een intervisiegroep opgericht om de casuïstiek te bespreken volgens het Noloc-intervisiemodel.

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

Meer evenementen