Seminar Kracht van Autisme

Autisme zakelijk bekeken
Onder leiding van dagvoorzitter Annemarie van Gaal komen uiteenlopende cases aan bod hoe autisme succesvol ingezet wordt in het bedrijfsleven. Aan het woord: Triodos, WEM, Madesmart, Schuberg Philis en de politie Den Haag. Dr. Jeanet Landsman geeft ons achtergronden over autisme in een werksetting en cabaretier Fabian Franciscus vertelt tot slot vol humor over zijn leven met autisme.

Voor wie
Het seminar is bedoeld voor beslissers, leidinggevenden, HR-adviseurs en MVO-managers.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden zie https://seminarkrachtvanautisme.nl

In deze tijden van schreeuwend tekort aan nieuwe medewerkers op het gebied van zakelijke dienstverlening slaan 5 bedrijven (de initiatiefnemers AutiTalent, CarapaxIT, ITvitae, Specialisterren en Swink) de handen ineen en tonen hoe je met mensen met autisme succesvol kunt zijn.

Informatie

di 2 april 2019

13:30 t/m 17:30

Schuberg Philis, Boeing Avenue 271

1119 PD Schiplhol-Rijk

Agenda

di 13 december 2022

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 16 februari 2023

Lees meer over Winter Event

Anders kijken naar talent. Hoe doe je dat nou? Daar gaan we op donderdag 16 februari het antwoord op geven tijdens het Winter Event van Sociaal Werkkoepel Amsterdam vanaf 15.00 uur in de Tolhuistuin!

Meer evenementen