Sterk door werk

Werk maakt mensen mentaal veerkrachtiger en kan het herstel voor mensen met een psychische kwetsbaarheid aanzienlijk bevorderen.

Maar hoe kom je aan een baan als je een psychische kwetsbaarheid hebt? Hoe blijven werknemers mentaal veerkrachtig op de werkvloer? Wat heeft de werkgever nodig om werknemers hierin te ondersteunen? En wat gebeurt er als werk hoog op de agenda komt van alle professionals die mensen met een psychische kwetsbaarheid naar werk begeleiden?

Kortom wat kan jij als professional, werkgever en werknemer doen om een gezonde werkomgeving te creëren waarin iedereen kan (blijven) werken?

Ontdek het op het nieuwe congres van Sterk door Werk op 4 november 2021

Op naar een mentaal gezonde samenleving, waarin mensen met een psychische kwetsbaarheid naar vermogen meewerken!

Meer info op: https://sterkdoorwerk.nl/congres-save-the-date/

Informatie

do 4 november 2021

09:00 t/m 17:00

Agenda

di 14 mei 2024

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 16 mei 2024

Lees meer over Intervisiegroep Interne Jobcoaches

Speciaal voor Noloc-gecertificeerde interne jobcoaches is een intervisiegroep opgericht om de casuïstiek te bespreken volgens het Noloc-intervisiemodel.

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

Meer evenementen