Sterk door werk

Werk maakt mensen mentaal veerkrachtiger en kan het herstel voor mensen met een psychische kwetsbaarheid aanzienlijk bevorderen.

Maar hoe kom je aan een baan als je een psychische kwetsbaarheid hebt? Hoe blijven werknemers mentaal veerkrachtig op de werkvloer? Wat heeft de werkgever nodig om werknemers hierin te ondersteunen? En wat gebeurt er als werk hoog op de agenda komt van alle professionals die mensen met een psychische kwetsbaarheid naar werk begeleiden?

Kortom wat kan jij als professional, werkgever en werknemer doen om een gezonde werkomgeving te creëren waarin iedereen kan (blijven) werken?

Ontdek het op het nieuwe congres van Sterk door Werk op 4 november 2021

Op naar een mentaal gezonde samenleving, waarin mensen met een psychische kwetsbaarheid naar vermogen meewerken!

Meer info op: https://sterkdoorwerk.nl/congres-save-the-date/

Informatie

do 4 november 2021

09:00 t/m 17:00

Agenda

do 5 oktober 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 2 november 2023

Lees meer over Herfst Event 2023 – ‘Samen maken we meer impact!’

Meld je nu aan! Een event vol informatie over de ontwikkelingen in sociaal werk, informatie- en werksessies en vrolijke eyeopeners over hoe je anders kijkt naar talent. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

do 16 november 2023

Lees meer over Harrie terugkomochtenden

De Harrie terugkomochtenden zijn bedoeld voor Harries die eerder dit jaar de 1-daagse Amsterdamse Harrie-training gevolgd hebben.

Meer evenementen