Week van de Participatie

Stichting de Omslag organiseert de week van de Participatie van 2 tot en met 6 november. Talloze Amsterdamse organisaties brengen u op de hoogte van (nieuwe) initiatieven op het gebied van participatie. Met meer dan 50 sessies zit er vast iets voor u tussen. Neem een kijkje en meld u aan!

Wat is eigenlijk participatie?

De week opent met een webinar: Wat is eigenlijk participatie? Die discussie wordt gehouden met Jean Pierre Wilken, lector Participatie op maandag 2 november om 9.30 uur. Daarna gaat een mooi programma van start, verdeeld over de hele week.

Programma en aanmelden

De Week van de participatie heeft een programma in vier routes: werk, zorg, informeel en cross-over. Bekijk het volledig programma in een handig blokkenschema, per dag en per route. U kunt zich hier aanmelden

Uitkering naar Werk Berekenaar

Voor diegenen die de Digitale Workshop Uitkering naar Werk Berekenaar van de Sociaal Werkkoepel en het Nibud hebben gemist is er een mogelijkheid om alsnog kennis te nemen van de hoogtepunten van deze bijeenkomst op 5 november van 13-14.15 uur.

Informatie

ma 2 november 2020

09:30 t/m 17:00

Agenda

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

di 9 juli 2024

Lees meer over Digitale in- en doorstroomsessie

Elke tweede dinsdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur. Ben je werkgever en heb je werknemers met ondersteuningsbehoefte die op zoek zijn naar een opvolgende baan? Of heb je een baan met begeleiding beschikbaar? Dan ben je van harte welkom tijdens de in- en doorstroomsessie!

do 11 juli 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

Meer evenementen