Week van de Participatie

Stichting de Omslag organiseert de week van de Participatie van 2 tot en met 6 november. Talloze Amsterdamse organisaties brengen u op de hoogte van (nieuwe) initiatieven op het gebied van participatie. Met meer dan 50 sessies zit er vast iets voor u tussen. Neem een kijkje en meld u aan!

Wat is eigenlijk participatie?

De week opent met een webinar: Wat is eigenlijk participatie? Die discussie wordt gehouden met Jean Pierre Wilken, lector Participatie op maandag 2 november om 9.30 uur. Daarna gaat een mooi programma van start, verdeeld over de hele week.

Programma en aanmelden

De Week van de participatie heeft een programma in vier routes: werk, zorg, informeel en cross-over. Bekijk het volledig programma in een handig blokkenschema, per dag en per route. U kunt zich hier aanmelden

Uitkering naar Werk Berekenaar

Voor diegenen die de Digitale Workshop Uitkering naar Werk Berekenaar van de Sociaal Werkkoepel en het Nibud hebben gemist is er een mogelijkheid om alsnog kennis te nemen van de hoogtepunten van deze bijeenkomst op 5 november van 13-14.15 uur.

Informatie

ma 2 november 2020

09:30 t/m 17:00

Agenda

di 31 oktober 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 2 november 2023

Lees meer over Herfst Event 2023 – ‘Samen maken we meer impact!’

Meld je nu aan! Een event vol informatie over de ontwikkelingen in sociaal werk, informatie- en werksessies en vrolijke eyeopeners over hoe je anders kijkt naar talent. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

do 16 november 2023

Lees meer over Harrie terugkomochtenden

De Harrie terugkomochtenden zijn bedoeld voor Harries die eerder dit jaar de 1-daagse Amsterdamse Harrie-training gevolgd hebben.

Meer evenementen