In- en doorstroomsessie 12 juli

Tijdens de in- en doorstroomsessie op 12 juli j.l. vroegen wij onze netwerkpartners of zij passende werkplekken hebben. De aanwezige jobcoaches stellen 5 werkzoekenden voor. Elk met een doelgroepindicatie. Of als instromer via de praktijkroute.

Pitches tijdens de in- en doorstroomsessie 12 juli

Franky zoekt passend werk

Kandidaat Franky wil graag mensen helpen. Hij is dan ook sociaal. Hij beschikt bovendien over doorzettingsvermogen. En is ook klantvriendelijk en behulpzaam. Franky heeft veel ervaring opgedaan. In de supermarkt, bij Post NL en in de schoonmaak. Hij kan echter fysiek niet te zwaar belast worden. Om bijvoorbeeld staand werk te doen.

Helaas zijn er voor hem alleen vacatures beschikbaar waarbij hij vooral staand werk kan doen. Maar misschien dat 1 werkgever hem wel een passende vacature kan aanbieden.

Ismail zoekt BBI plek

De jobhunter van Ismail stelt hem voor als:

  • gemotiveerd
  • leergierig
  • betrouwbaar
  • enthousiast

“Hij wil heel graag werken.”

Vanwege de taalbarrière kan hij af en toe dwingend overkomen in de communicatie. Want de beheersing van de Nederlandse taal en communicatie zijn nog aandachtspunten. Ismail is per direct beschikbaar voor een BBI plek in de richting van ICT. Bijvoorbeeld het repareren van computers. En ook lichte werkzaamheden op het gebied van installeren.

Kandidaat Donaycho beweegt graag

Alicia wil de zorg in

Donaycho is volgens zijn jobcoach een jongeman met vlotte babbel. Hij wil graag gastheer zijn in een sportschool. Daarom gaat hij starten met een cursus assistent fitnesstrainer. Ook is hij goed inzetbaar qua uren en flexibiliteit. Waarschijnlijk is hij ook in voor andere functies waarin hij veel moet bewegen. Hij heeft geen doelgroep indicatie. Maar hij wil daarvoor wel via de praktijkroute in aanmerking komen.

• Esther Visser gaat informeren bij Leonardo Hotel Rembrandtpark of er daar geen job gecreëerd kan worden bij de fitness ruimte.
• Er zijn maar liefst 3 vacatures beschikbaar voor sporthalbeheerder bij de Gemeente Amsterdam. Info bij Jeanette Joseph: jeannette.joseph@uwv.nl
• Bij de VU zijn er ook mogelijkheden m.b.t. sportfaciliteiten. Info via WSP Fabienne Snel: f.snel@amsterdam.nl. Of bij Roxanne van der Geest r.van.der.geest@vu.nl

Alicia (17) wil graag in de thuiszorg werken. Ze heeft echter geen concrete werkervaring in de thuiszorg. Maar geeft wel aan in de privé sfeer veel voor familie gezorgd te hebben. Daarnaast heeft ze wat bijbanen gehad bij onder andere supermarkten en een fastfoodketen.

Ze is erg gemotiveerd, goed aanspreekbaar en leergierig.

• Ze krijgt de tip te informeren bij Cordaan om als woonhulp aan de slag te kunnen gaan.
• Esther Visser wijst op een werk/leertraject als hulp kok.

in- en doorstroomsessie 12 juli: overstappen tussen regelingen wordt gemakkelijker. Van dagbesteding naar beschut werk naar banenafspraak naar regulier werk.

Kandidaat Burak zoekt passend werk als logistiek medewerker

Burak werkte 4 dagen in de week bij een online supermarkt Manu. Die is echter helaas onlangs failliet gegaan. Hij volgt nu de opleiding tot logistiek medewerker. Zijn voorwaarde is dan ook een beroep die aansluit bij zijn opleiding. En er is goed nieuws voor hem, want:

  • Bij Pantar is vorige week een plek vrij gekomen in het magazijn. Info bij Maaike maaike.verburgh@pantar.nl.
  • Bij Waternet hebben ze een vacature voor magazijnmedewerker.

Vacatures

De aanwezige werkgevers en netwerkpartners laten weten, dat zij vacatures hebben die met de bovenstaande kandidaten nog niet vervuld kunnen worden. Zij doen dan ook een oproep aan de aanwezige jobcoaches voor:

  • Unit assistent Tram. De kandidaat moet wel zelfstandig kunnen werken. De werkplek voor deze kandidaat is op 2 of 3 verschillende locaties. De gewenste beschikbaarheid is 24 tot 32 uur verspreid over 4 dagen. [NB: de functie is in de tussentijd overigens al vervuld)

Ook Leonardo Hotels is op zoek naar personeel:

  • Medewerker ontbijt in de Amsterdamse hotels.
  • Medewerker personeelskantine, Amsterdam.

Info bij Esther Visser Leonardo Hotels. Mailadres: Esther.visser@leonardo-hotels.nl. Of telefonisch via 06-21566417.

Meer informatie over in- en doorstroomsessies

Er is meer informatie te vinden over in- en doorstroomsessies via deze link.

Kijk in de agenda voor de volgende sessies

Na de zomerstop in augustus zijn de volgende online in- en doorstroomsessies steeds op de tweede dinsdag van de maand om 15.00.

Dus op 13 september, 11 oktober, 8 november en 13 december.

Voor aanmelding graag even inschrijven via de agenda.

Deel dit artikel: