HANOS internationale horeca groothandel

HANOS. Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen.

HANOS

In 1975 opende de allereerste groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is de horeca groothandel uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.

Medewerkers met een arbeidsbeperking

Wij hebben een diversiteit in dienst aan mensen met een arbeidsbeperking (lichamelijk en/of geestelijk). En we bieden op dit moment rond 25 mensen met een arbeidsbeperking de mogelijkheid om binnen de horeca groothandel werkzaam te zijn (doelgroepregister, beschut werk o.a.)

Wat zou u willen delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

De energie die ontstaat in een groep werknemers die elkaars tekortkomingen accepteert en vervolgens de betrokkenheid die hieruit ontstaat.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

De dynamiek tussen mensen en de waardering die terugkomt bij meer aandacht geven aan ons productieproces.

Meer informatie

Bezoek hier de website met contactgegevens en meer achtergrondinformatie of neem contact op met Kristel de Wit, HR Business Partner Vestigingen HANOS Amsterdam en Haarlem.

Kristel de Wit Hanos

Deel dit artikel: