Nieuwsbrief 3, mei 2020

In nieuwsbrief 3 onder andere aandacht voor sociaal werk in tijden van corona. Verder informatie over duurzaam werk voor psychisch kwetsbare mensen. Zie daarvoor ook onze oproep aan werkgevers. Lees ook meer over HalloWerk, dat direct inzicht biedt in het bestand van de gemeente. Ook schrijven wij in deze nieuwsbrief over onze jongste partner, Vegan Masters.

Wilt u naar aanleiding van dit verhaal ook netwerkpartner worden en genieten van de voordelen? Dat kan! Meld u dan hier aan.

Lees nu nieuwsbrief 3

Aanmelden voor de verzendlijst

Vind u deze nieuwsbrief interessant? En wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in ons inclusieve werkveld? Meld u zich dan aan voor de verzendlijst van de nieuwsbrief. Uitschrijven kan daarna natuurlijk altijd nog via de link onderaan de mailing. Voor de aanmelding vult u onderstaand formulier in. Dan houden wij u vervolgens regelmatig op de hoogte.

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie en ondersteuning? Neem dan contact met ons op. Want wij helpen u graag. Of kijk op de agenda voor de activiteiten die wij regelmatig organiseren. Die bieden kansen om de doelgroep te bereiken en om onze netwerkpartners te ontmoeten. Bovendien geven wij bijvoorbeeld eendaagse Harrie trainingen. Die gaat over de ondersteuning door een Harrie voor klanten/werknemers die niet zelfstandig het minimumloon kunnen verdienen.

In nieuwsbrief 3 aandacht voor HalloWerk; direct inzicht in klantenbestand gemeente

Deel dit artikel: